FOTBOLL/ NORGE/ TIPPELIGAN /6/8 EL TORO BESÖKER DET INTRESSANTA I DET OINTRESSANTA

Har själv bott i Stavanger och jag vet hur otroligt ointressant det är med Norsk fotboll, likaså hockey. Faktum är att hela Stavanger är ointressant i mina ögon. Men nu har jag mig tagit mig hela vägen hit, efter att ha sett Kristiansund göra mål uppe i Trondheim igår har jag mycket goda förhoppningar att historien upprepar sig även idag. Dock ligger intresset i ett annat spelförslag än att båda lagen gör mål.

Viking Stavanger på en 16e plats i ligan har väl knappast rosat marknaden hemma på Viking stadion med 2 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster på sina 8 hemma matcher. 9/10 i målskillnad. Lilleström på bortaplan står nästan upp  med samma siffror. 2 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster. 13/15 i den målskillnad.

Observera att på dom senaste 4 mötena har Viking inte förlorat hemma mot Lilleström.  Sett till den statistiken så har Stavanger 2-2 , 1-0 0-0  av dom 4 möterna. Så varför inte ta plats i Viking stavangers fanbuss och rulla vidare med den statistiken till 1.80 och få pengarna tillbaka vid oavgjort?  Utgångstips 2-2

SPELTIPS: VIKING/ PENGARNA TILLBAKA VID OAVGJORT

ODDS:1:80

SPELSTOPP: 18:00

SPELBOLAG: UNIBET

Tipsa om FOTBOLL/ NORGE/ TIPPELIGAN /6/8 EL TORO BESÖKER DET INTRESSANTA I DET OINTRESSANTA till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades