FOTBOLL/ NORGE/ DIVISION 1/ 23/7 GÅR HEMMALAGET FÖR 5:E RAKA?

SPELTIPS: IK START KRISTIANSAND

ODDS: 1,75

SPELSTOPP: 18:00

SPELBOLAG: UNIBET

3/4 Satta spel på 2 dagar och jag känner att formen sakta börjar komma tillbaka. Vi får kalla det en försäsongs träning innan dom stora ligorna drar igång igen.

Jag har tagit mig till Norge och matchen mellan IK Start Kristiansand och Kongsvinger. Intressant ur det perspektivet att bortalaget Kongsvinger har inte vunnit mot Start på de senaste 4 matcherna. Nu spelar man mot dom igen och sett till oddset 1.75 är det svårt att ignorera bort, Trots att Kongsvinger för den sakens skull inte är ett dåligt lag då man inte har torskat någon av sina sista 4 bortamatcher. Vill dock tillägga att detta har varit mot betydligt sämre motstånd i form av Fredrikstad ullensaker/ Kisa, strömmen och FK Jerv. Samtliga lag på den nedre halvan av tabellen från plats 10 till 16.

Nu möter man IK Start Kristiansand på en tredje plats i ligan som efter 15 spelade omgångar står sig bra på 8 segrar 3 oavgjorda och 4 förluster . 29/17 i målskillnad. Dom  spelar på hemmaplan och dom har ett psykologiskt  övertag. Deras 13 inbördes möten har slutat med 9 vinster 3 oavgjorda och en vinst till Kongsvinger.

Jag Spelar en rak 1a på IK Start Kristiansand med utgångstipset 2-1.

 

 

Tipsa om FOTBOLL/ NORGE/ DIVISION 1/ 23/7 GÅR HEMMALAGET FÖR 5:E RAKA? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades