FOTBOLL/ LITAUEN/ Y LYGA / 3/8 EN TEORETISK MÖJLIGHET FINNS

Så länge bollen är rund spelar det ingen roll om den spelas i öst eller väst. Nord eller syd. Jag minns en match jag rekade i helgen. En irländsk match mellan Sligo Rovers och Dundalk. Båda lagen skulle göra mål, spelbolagen hade höjt upp oddset på Ja till 1.85 medans nej va 1.75. Generöst när statistiken visade att hemmalaget hade gjort mestadels av sina mål på hemmaplan. Slutresultatetet när botten möter toppen skrevs till 1-1. Idag har vi en ny sån match fast till ett betydligt bättre odds.

Hemmalaget FK Atlantas har spelat 5 hemmamatcher i rad utan seger men ska trots allt ses som en klar favorit då FK Zalgiris Kaunass bortastatistik denna säsong är:1-1-7. Bedrövlig form på båda lagen, men trots det så går det bara att konstatera att FK Atlantas ligger 9 poäng före i tabellen på en fjärde plats, medans FK Zalgiris Kaunass ligger i botten. Låt oss kolla in målskillnaden på dessa lagen.FK Atlantas    22/21, FK Zalgiris Kaunass . 12/29. Inga attraktiva siffror då båda lagen har ett läckande försvar. Sett till deras  6 senaste inbördes möten så har det slutat med att båda lagen gör mål i 4 av dom. Så sent som den 27/4 i omgång 8 möttes man och då slutade matchen 3-1 till FK Atlantas.

Sätter ett utgångstips på samma siffror idag fast till ett betydligt högre odds på 2.60 att BLGM

SPELTIPS BLGM

ODDS:2.60

SPELSTOPP: 17:00

SPELBOLAG: UNIBET

 

 

 

Tipsa om FOTBOLL/ LITAUEN/ Y LYGA / 3/8 EN TEORETISK MÖJLIGHET FINNS till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades