FOTBOLL/ KINA/SUPER LEAUGE / 22/7 TOPPMÖTE TIDIG MATCH

SPELTIPS: SHANGHAI SIPG ÖVER 1,5 MÅL

ODDS: 2:10

SPELSTOPP: 13:35

SPELBOLAG: UNIBET

Ett suveränt hemmalag mot en suverän serieledare bäddar för en riktig topp match denna lördag förmiddag. Shanghai SIPG – Guangzhou Evegrande.

Ett Shanghai som är en mästare på hemmaplan och är obesegrade efter 8 matcher. Med 8 raka hemma vinster och 28/5 i målskillnad har man otroliga 2:88 mål per match jämfört med Guangzhou Evegrande 0:75 på resande fot. För att först ta oss en titt på Shanghai:s målproduktion på deras 8 hemma matcher:

5,2,2,3,3,5,4,4  och sedan tar oss en titt på Guangzhou Evegrande målproduktion 1,3,4,1,3,2,3,0 drar jag slutsatsen att det här inte kommer bli en målsnål historia. Dels för att man möttes så sent som den första april. En match som då slutade 3-2 till Guangzhou Evegrande. För det andra så startar båda Hulk och Wu Lei. 2 spelare som båda står på 10 mål vardera och som nästan har stått för hälften av Shanghai SIPG mål framåt denna säsong (43)

Utgångstips : 2-1 till Shanghai SIPG

 

 

Tipsa om FOTBOLL/ KINA/SUPER LEAUGE / 22/7 TOPPMÖTE TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades