FOTBOLL/ KINA/ SUPER LEAUGE/ 30/7 DIEGO TARDELLI VS WU LEI. TIDIG MATCH

Shanghai SIPG måste nog ses som Kinas bästa lag i mina ögon sett. Ett sånt otroligt stabilt lag från försvarare till forwards. Hämtade upp ett underläge 2 gånger om i topp mötet mot tabell ettan Guangzhou Evergrande för en vecka sedan.(2-2) En match jag faktiskt var övertygad om att man skulle klara av då man har en bedårande statistik på hemmaplan då man stod obesegrade inför den matchen med 8 raka segrar.

Nu ställs man mot fjärde placerade Shandong Luneng, som absolut inte är ett dåligt hemmalag. Hemmastatistiken denna säsong är:6-2-1. 18/10 i målsnitt med 2 mål i snitt framåt per match. 6 av deras 9 matcher har man gjort 2 mål eller fler och bara vid 3 tillfällen har man gjort 1 mål. Bidragande orsak till det stavas Diego Tardelli som leder den interna skytteligan på 11 mål.

Förvisso har Shanghai SIPG stått för 30 av sina 45 mål på hemmaplan och bara hälften av det på bortaplan.  Namn som Wu Lei, Hulk , Elkeson bär laget framåt med 12,10 och 8 mål vardera.  Idag går jag emot oddsen och spelar Shangdong Luneng och pengarna tillbaka vid oavgjort til 1.90. Av den anledningen att man åkte på storstryk 4-2  mot tabell 9an Changchun Yatai den 9e juli och 3-0 i cupen 10 dagar senare mot tabell 3an Tianjin Quanjian. Ett lag som dessutom bara ligger 1 poäng före Shandong Luneng i ligan. Lyck till!

SPELTIPS: SHANDONG. PENGARNA TILLBAKA VID OAVGJORT

ODDS: 1:90

SPELSTOPP:13:35

SPELBOLAG: UNIBET

 

 

 

Tipsa om FOTBOLL/ KINA/ SUPER LEAUGE/ 30/7 DIEGO TARDELLI VS WU LEI. TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades