FOTBOLL/ KINA/ SUPER LEAUGE/ 29/7/ ETT SÅNT ÖVERODDS VI BJUDS PÅ TIDIG MATCH

SPELTIPS: TIANJIN QUANJIAN

ODDS: 1.90

SPELSTOPP: 09:30

SPELBOLAG: UNIBET

Har mycket svårt att se Tianjin Quanjian tappa denna matchen mot detta hemmalag som dels ligger tvärsist i den kinesiska ligan och för det andra ligger sist även i hemmalags statistiken. Vi kollar in det förstnämnda.

Yanbian Funde har efter 18 spelade matcher. 2 vinster, 4 oavgjorda och 12 förluster. 14/ 37 i målskillnad. Otroligt dåligt statistik. Sistnämnda har man efter 9 spelade hemma matcher. 1 vinst 2 oavgjorda och 6 förluster. Målskillnad 6/17. Totalt 5 förluster och en vinst på sina 6 senaste.

Tianjin Quanjian har inte förlorat på sina 7 senaste matcher. Man ligger på en stabil 3e plats i ligan. 23 poäng före Yanbian Funde. 18 spelade matcher. 9 vinster 5 oavgjorda och 4 förluster. 27/20 i målskillnad. Bortaspelet med 3 vinster 3 oavgjorda och 3 förluster på 9 matcher är långt ifrån 100 procentligt men det ska råda tillräckligt stor klass skillnad lagen emellan att se Tianjin Quanjian förlora denna match. Speciellt när man har möts 11 gånger tidigare på Yanji Nationwide Fitness Centre Stadium och gått segrande ur det vid 6 tillfällen och kryssat 3 av gångerna.

Förväntar mig ett oddsras på denna matchen och kan bara lyfta på hatten till detta fina odds på 1.90 Utgångstips: 0-2

 

Tipsa om FOTBOLL/ KINA/ SUPER LEAUGE/ 29/7/ ETT SÅNT ÖVERODDS VI BJUDS PÅ TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades