FOTBOLL/ KINA/ SUPER LEAUGE/ 22/7 ÖVERODDS ATT HÄMTA TIDIG MATCH

SPELTIPS: CHONGQING LIFAN

ODDS:1:95

SPELTID: 13:35

SPELBOLAG: UNIBET

Chongqing Lifan är ett bättre lag än Tianjin Teda och att man får ett odds på 1.95 ska ses som ett rent bjudodds av spelbolagen.

Chongqing Lifan är utan poängtapp i sina 6 senaste matcher och kommer till spel idag med 3 raka vinster i ryggen. Man möter ett Tianjin Teda  vars dagsform står sig helt omvänt mot hemmalagets. 4 förluster och 2 oavgjorda. Och är dessutom så otroligt dåligt lag på bortaplan att man har efter 8 spelade omgångar 0 vinster 4 oavgjorda och 4 förluster och en katastrofal mål skillnad på 1/12. Man har alltså gått av planen mållös i 7 av 8 tillfällen.

Hemma på Changqing Olympic Sports Center Arena har kanske inte spelet varit 100 procentigt för Chongqing Lifan med 2 vinster 4 oavgjorda och 2 förluster. 8/8 i målskillnad. Man gör mål framåt och man släpper in mål bakåt. Men man möter också ett lag som bara har stått för en fullträff hittills. Sett till helheten så är detta en bra chans till en hemmaseger till det fina oddset 1.95 till Chongqing Lifan

 

 

Tipsa om FOTBOLL/ KINA/ SUPER LEAUGE/ 22/7 ÖVERODDS ATT HÄMTA TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades