FOTBOLL/ KAZAKHSTAN/ PREMIER LEAUGE/ 26/7/ KLAR FÖRDEL HEMMALAGET TIDIG MATCH

SPELTIPS: FK ATYRAK

ODDS:2,10

SPELSTOPP: 14:00

SPELBOLAG:UNIBET (HÖGRE ODDS PÅ 10BET)

Det spelas boll överallt i världen och när dom stora ligorna har uppehåll får man ta sig till dom mest avlägsna platserna och ligorna för att hitta spelvärda alternativ och idag är inget undantag. Vi tar oss till Kazakhstan och kollar in en match uppe i bergen mellan FK Atyrau- FC Okzhetpes.

Ett hemmalag på 9e plats i ligan mot ett bortalag strax under på en 10e plats. 3 poäng bakom. Läser man procentuell chans till vinst nås vi upp til 52% att hemmalaget håller favoritskapet och vinner denna matchen.

Intressant ur det perspektivet att dom 6 senaste möterna lagen emellan har Atyrau inte förlorat mot Okzhetpes på hemmaplan lägg där till att Okzhetpes inte har vunnit någon av deras senaste 5 bortamatcher och att man dessutom har förlorat 3 matcher på raken…

FK Atyrau har 4 vinster 2 oavgjorda och 3 förluster på 9 spelade hemma på Munayshy Stadium med en diciplinerad målskillnad på 13/11. FC Okzhetpes bortastatistik är mindre glänsande på resande fot. 1 vinst 3 oavgjorda och 6 förluster på 10 matcher. 6/18 i målskillnad vilket nästan ger ett snitt på 2 insläppta mål per match.

Lagen har möts 12 gånger på Munayshy Stadium och 9 gånger har FK Atyrau stått som segrare. En har slutat oavgjort och 2 gånger har FC Okzhetpes vunnit.

2.10 på en hemmavinst är hel klart värt att lägga dagens första spel på. Utgångstips: 2-1

 

Tipsa om FOTBOLL/ KAZAKHSTAN/ PREMIER LEAUGE/ 26/7/ KLAR FÖRDEL HEMMALAGET TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades