FOTBOLL/ JAPAN/ J1 LEAUGE/ 9/8 EL TORO TAR PLATS I JAPAN TIDIG MATCH

Ett sånt smultron odds man bjuds på till frukost kaffet. Uträknat och delat på 100 så har vi 58% chans till en bortavinst och sett till streck procenten på en Kawasaki Frontale vinst så måste jag utvärdera den. Man är streckad på 62 procent på en rak 2a medans hemmalaget Albirex Niigata står på 17 procent. Alltså 21% chans att man vinner. Tabellen ljuger inte så en viss ärlighet och förklaring finns det till detta odds.

Albirex Niigata hemma. Man ligger sist i ligan och man ligger även sist på hemmaplans statistiken efter 20 spelade omgångar. Totalen så har man 2 vinster, 3 oavgjorda och 15 förluster. En makaber målskillnad på 13/42!!. En hemmastatistik som är döende med 1 vinst och 8 förluster. 5/ 21 i målskillnad. Det är så otroligt dåliga siffror att det förklarar deras tabelläge.

Kawasaki Frontale. Ett betydligt bättre lag med en 5e plats i ligan. Totalt över säsongen, 10 vinster, 6 oavgjorda och 4 förluster.Med en bättre målskillnad givetvis. 36/23. Bortastatistiken är också tilltalande. 5 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster. 14/11 i målkillnad.

Albirex Niigata med 3 raka förluster står inte emot det här i 90 minuter. Kawasaki Frontale över 1,5 mål spelas. Utgångstips: 2-0

SPELTIPS: KAWASAKI  FRONTALE Ö1,5 MÅL

ODDS:1,76

SPELSTOPP:12.00

SPELBOLAG: UNIBET

Tipsa om FOTBOLL/ JAPAN/ J1 LEAUGE/ 9/8 EL TORO TAR PLATS I JAPAN TIDIG MATCH till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades