FOTBOLL/ IRLAND/PREMIER LEUAGE/ 5/8 MÅLSNÅLT BOTTENMÖTE

Att vara tillbaka på den gröna ön med alla dessa sevärdigheter som Cliff of Moher, Rock of Cashel mm är med en viss förtjusning inombords. Har utvärderat både den högsta ligan och den lägre ligan och har lämnat ön varenda gång med goda resultat. Sist va det att Sligo Rovers inte skulle lämna planen mållös, vilket man inte heller inte gjorde. Och det va mot ett motstånd som är betydligt svårare än dagens St.Patricks.

2 lag som ligger i botten av tabellen. St.Patricks på en 9e plats och Sligo Rovers på en 10e plats. Endast 3 poäng skiljer dom åt.  Anmärkninsgvärt i denna matchen är 2 saker faktiskt.

Sligo Rovers har inte torskat någon av sina senaste 6 hemmamatcher, men man har heller inte vunnit på sina 4 senaste matcher. För det andra så har dessa lagen inte spelat över 2.5 mål sedan den 24e oktober 2015 som även den slutade 2-0.  Man möttes 3 gånger 2016. 1-1 , 1-0 0-0, för att upprepa bedriften 2 gånger om in på 2017. 1-1, 1-1. Nu möts man en tredje gång och jag ser inget trendbrott i att denna statistiken skulle brytas idag. Det är 2 lag som slåss i botten av ligan och då bjuds det sällan på målglada matcher. Utgångstips: 1-1
SPELTIPS: UNDER 2,5 MÅL
ODDS: 1:78
SPELSTOPP:20:45
SPELBOLAG: UNIBET
Tipsa om FOTBOLL/ IRLAND/PREMIER LEUAGE/ 5/8 MÅLSNÅLT BOTTENMÖTE till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades