Speltips: Fotboll – Brasilien – SERIE A

Matchen: Gremio vs Bahia

Det är alltid svår besökt att finna spelvärde så tidigt in på en säsong och man inte riktigt vet vad lagen står sig så tidigt in på en säsong. Men denna är svår att blunda för. Hemmalaget Gremio ligger på en andra plats i ligan med 4 vinster och en förlust på sina 5 matcher. Man har spelat 2 hemma matcher och har gått segrande ur båda med 2-0. 0:an är intakt. Man möter Bahia på en 6e plats som totalt har vunnit 3 av sina 5 matcher och har en offensiv som är lika talande som hemmalagets.

11/5 mål mot Gremios 15/7 på exakt lika många spelade matcher. Talande nog så har 10 av Bahias 11 mål gjorts på hemmaplan och bara 1 har fallit in på bortaplan. Hemma laget Gremio däremot har gjort 11 av sina 15 mål på bortaplan och endast mäktat med 4 på hemmaplan. Detta talar för i mina ögon sätt en matchbild med ett sånt intakt hemmalag med 4 mål framåt mot ett bortalag som bara orkat med 1 mål framåt en match som går under 2.5 mål. Ett utgångstips till 1-0, 2-0 bör testas till 1.70 ggr pengarna.

MATCH: Grêmio – Bahia-BA
LIGA: Serie A (Brasilien)
SPELTIPS: Totalt – Under 2.5 mål
ODDS: 1.70
SPELBOLAG: Unibet – Sätt in 100 kr – Spela för 600 kr

Tipsa om Speltips: Fotboll – Brasilien – SERIE A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades