FOTBOLL/ ENGLAND/THE CHAMPIONSSHIP/ 4/8 TRENDBROTT PÅ CITY GROUND?

2 lag som känner varandra väl genom åren i The Championsship och faktum är att Nottingham Forests senaste hemmavinst mot Millwall var 2012. Alltså 5 år sen sist. Man har möts 26 gånger på City Ground genom åren där hemmalaget Nottingham Forest stått för 7 vinster x:at i 9 tillfällen och fått se sig besegrade 10 gånger. Ikväll kommer man till start som favoriter till 2 gånger pengarna, och frågan är väl om man verkligen är så självklara som oddset visar.

Nottingham Forest har förvisso inte förlorat på sina 5 senaste matcher men återigen så lägger jag vikten på att man faktiskt inte har vunnit på 5 år. Man har spelat en övertygande försäsong fram tills idag med 4 vinster och en oavgjord och har hållt nollan i 3 av dom.

Millwall å andra sidan står för 4 kryss, en förlust och en fin seger senast när man hemmaslog Granada med 3-0 för knappt en vecka sedan.

Antingen rekar jag denna matchen för att jag går emot oddsen eller också så har jag fel och Nottingham tar sin första hemmaseger på 5 år. Jag tror på det först nämnda och sätter ett utgångstips att matchen slutar 1-1 på city ground ikväll.

SPELTIPS: MILLWALL/ OAVGJORT

ODDS: 1.81

SPELSTOPP:  20:45

SPELBOLAG: UNIBET

 

 

 

Tipsa om FOTBOLL/ ENGLAND/THE CHAMPIONSSHIP/ 4/8 TRENDBROTT PÅ CITY GROUND? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades