FOTBOLL/ ENGLAND/THE CHAMPIONSHIP/ 15/8 HÅLLER STATISTIKEN I SIG

Också detta lag svek sist och höll inte favoritskapet. Stor eloge av Preston att stå emot Leeds massiva tryck dom sista 30 minuterna med en man mindre sedan Ben Pearson drog på sig sitt andra gula kort i 60e minuten. Jag va tämligen övertygad om att där skulle nollan spräckas för Leeds men historien skrevs till 0-0. Upprepas den bedriften idag när man idag gästas av Fulham?

Chansen finns faktiskt att denna matchen inte slutar i något målfyrverkeri sett till historien och statistiken. Sedan den 13e augusti 2014  fram till den 7e mars i år så har lagen möts 6 gånger. Bara en gång av dessa 6 drabbningar har matchen slutat med en 3-0 seger och det va den 18e mars 2015 när Leeds vann borta med 3-0.  Sen dess har det spelats 4 möten till där samtliga möten har slutat oavgjort och samtliga möten har slutat 1-1.

Värt att ha i åtanken är att Leeds senaste hemmavinst mot Fulham kom säsongen 2003 och att man 2017 är obesegrade i 4 raka matcher. Lägger man där till Fulhams tre senaste matcher. 1-1 Reading, 0-2 i ligacupen mot Wycombe och 1-1 i premier omgången hemma mot Norwich så kan man konstatera att man vinner utan att glänsa i kombination med Leeds senaste baksmälla mot Preston så tror jag att även denna matchen går under 2,5 mål och spelar den till generösa 1,87 gånger pengarna.

SPELTIPS: UNDER 2,5 MÅL

ODDS:1,87

SPELSTOPP: 20:45

SPELBOLAG: UNIBET

Tipsa om FOTBOLL/ ENGLAND/THE CHAMPIONSHIP/ 15/8 HÅLLER STATISTIKEN I SIG till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades