FOTBOLL/ ENGLAND/PREMIER LEAUGE/ 19/8 LEICESTERS OFFENSIV LOCKAR

Skrällarna duggade tätt i förre helgens premiär omgång och man åkte på en riktig käftsmäll 2 gånger om när Huddersfield gjorde vad man skulle men höll tätt bakåt. Att man är bra offensivt har visats sig under hela försäsongen, men att dagens Crystal Palace skulle vara så ineffektivt att inte ens lyckas få in bollen en gång bakom Jonas Loessl i Huddersfield målet  fick mig att lyfta på ögonbrynen på en och 2 gånger. Men nu är det en ny vecka och faktiskt min födelsedag idag. Förhoppningsvis blir det en bra sådan.

Det ska inte råda någon brist på offensiven i dagens drabbning  mellan Leicester och Brighton. Iallafall inte hos Leicester som stod upp bra mot Arsenal och höll på att skrälla ordentligt innan sena 2 mål räddade Arsenal och man fick se sig besegrade med 4-3. Brighton hade inte mycket att säga till om när Manchester City höll i taktpinnen och till slut kunde vinna sin match med 2-0.

Sett till statistiken så finns det inte mycket att hämta i realtid dessa lag emellan utan man måste backa 3 år bak i tiden för att finna inbördes möten vilket inte känns relevant i dagens ligaspel. Men jag tror Leicester ska ses som en bra chans idag att bjuda sin publik på King Power Stadium på en målrik afton och spelar ö1,5 till fina 1,75 gånger pengarna.

SPELTIPS: LEICESTER Ö1,5

ODDS:1,75

SPELSTOPP: 16:00

SPELBOLAG: UNIBET

 

 

Tipsa om FOTBOLL/ ENGLAND/PREMIER LEAUGE/ 19/8 LEICESTERS OFFENSIV LOCKAR till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades