FOTBOLL/ DANMARK/ DIVISION 1/ 27/7 PSYKOLOGISKT ÖVERTAG ??

SPELTIPS: BLGM

ODDS: 1.89

SPELSTOPP: 18:00

SPELBOLAG: UNIBET

Säsongs premiär på Blue water arena när Esbjerg tar emot FC Frederica, och vad känns då inte mer passande att ta båten över sundet och ta en närmare till på detta Esbjerg som bär favoritskapet i denna matchen och det psykologiska övertaget man har på Frederica. Man har mötts 3 gånger genom åren och även om jag sällan kollar igenom gamla meriter så kan jag ändå konstatera att man har 2 segrar långt bakåt i tiden och en oavgjord då lagen möttes  den 2a februari förra året.

Men nu är det ny säsong och nya förutsättningar och det är verkligen svårt att se vad lagen står idag. Sett till försäsongen så läcker hemmalaget som ett såll och man gör det med 3 förluster och 2 oavgjorda.  6-2 3-2 3-1 i förluster och en oavgjord hemma 1-1… Mindre smickrande så varför detta favoritskap?

FC Frederica kommer efter sin försäsong med 4 vinster och en förlust.  En övertygande sådan. 2-0 3-1 3-1, en förlust 2-1 och en vinst därförinnan 2-1.

Har svårt att se att hemmalaget bär favoritskapet men bara för att man säger det så vinner man säkert sin premiär till 1.80 gånger pengarna. Men jag tänker höja upp det oddset och går på att BLGM till 1.89 då båda lagen trots allt sällan har gått av planen mållösa.

 

 

 

Tipsa om FOTBOLL/ DANMARK/ DIVISION 1/ 27/7 PSYKOLOGISKT ÖVERTAG ?? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades