Finn Harps FC – Dundalk FC (7/10) Irland; Premier division

Finn Harps FC – Dundalk

Motivation: Vi står framför enorm klasskillnad när 11:e platsen Finn Harps ska ta emot 2:a platsen Dundalk. Finn Harps har bara vunnit 9 matcher av 29 i år, och ska nu stå ta emot Dundalk som har vunnit 19 av 29. Finn harp har förlorat 4/5 senaste matcherna dom har spelat medans Dundalk har vunnit 4/5 senaste. När dessa lagen möttes tidigare i år så vann Dundalk matchen med 4-0. Finn harp snittar 1.64 insläppta mål på hemmaplan men mot Dundalk som snittar 2.21 gjorda på bortaplan så blir det svårt att hålla tätt.

Man kan undra hur motiverade Dundalk kommer vara med en trygg andraplats. 11 poäng upp till Cork och 13 poäng ner till Shamrock. Men jag tror på en stabil seger av bortalaget idag och mitt utgångtips är 0-2 eller 0-3.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Finn Harps FC – Dundalk FC (7/10) Irland; Premier division till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades