Ferencvaros – Midtjylland Fotboll EuropaLeague Kval Kvartsfinal 13/7

Ferencvaros – Midtjylland

Speltips: BLGM

Odds: 1.68

Spelstopp: 21.00

Spelbolag: ComeOn

Första mötet i denna kvartfinal, som tidigare nämnt så kan det vara en avvaktande inledning i ett sånt här möte men så fort först målet kommer så lär det bli gasen i botten för laget som hamnat i underläge.
Vi har bortalaget Midtjylland som är favoriter enligt spelbolagen, jag håller inte riktigt med om de siffrorna utan tycker X:et borde vara favorit. Just nu står lagens siffror i 3.05-3.25-2.10.
Anledningen till att jag ser detta som en X match är för att inget av lagen har någon större erfarenhet av Europaspel och ligorna står sig ganska jämt. Och här målas bortalaget upp som favoriter trots ett försvar som lämnar mycket till tränaren att slipa på. 

Hemmalaget har hemmaraden 9-3-1 målskillnad 27-8 på de senaste 13 hemmamatcherna.
Bortalaget har bortaraden 5-2-3 målskillnad otroliga 23-19 på senaste 10 borta matcherna. (Extremt målrika)

Så mitt tänk här är ett starkt och målglatt hemmalag mot en favorittippat bortalag som öser in mål men släpper in lika många också. Ett favoritlag på bortaplan som snittar 2 bollar bakåt ???
Hemmalaget är fullt medvetna om att i ett dubbelmöte är det vinst som gäller, speciellt om man är underdogen.
Bortalaget har samma koll, minst 1 bortamål och X är ett jättebra resultat inför kommande returmöte i sin borg. 

Javisst luktar det BLGM lång väg ! 

Detta är första försöket i snöbollen, jag ska ge mig själv 3 försök att lyckas 10 dubbla insatsen till slut.
Jag kommer behöva sätta snöbollen 5-6ggr irad beroende på oddsen, det är absolut ingen lätt uppgift.
Men som min kära mormor alltid sa till mig, lite magstarkt till en 10 åring kanske men “om du inte ens försöker uppnå saker i livet så varför leva ?”
Helt rätt tänk, om man inte testar så kan man aldrig lyckas heller ! 
Lycka till och nu hejar vi in första liret ikväll !

Tipsa om Ferencvaros – Midtjylland Fotboll EuropaLeague Kval Kvartsfinal 13/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades