FCI Tallinn – JK Nomme Kalju (4/8) Estland Meistriliiga

Motivering: 4:e platsen FCI Tallin tar emot 2:e platsen Nomme Kalju, 2 väldigt målrika lag. FCI har gjort 15 mål på sina 3 senaste matcher medans Nomme Kalju har gjort 12 mål på sina senaste 3:

FCI har gjort mål i 81,8% och släppt in mål i 81,8% av deras hemmamatcher.
Nomme Kalju har gjort mål mål i 80% av deras bortamatcher och släppt in mål i 60% av dom.

All statistik ligger alltså på över 80% förutom insläppta av Nomme Kalju, men om det är någonting som känns givet så är det ju att FCI inte går mål-lösa ifrån denna matchen.

Senaste 5 matcherna dessa lagen har mött varandra, så har matcherna slutat 1-2, 2-1, 3-2, 4-6 och 2-2. Vi har alltså 5/5 BLGM på inbördens möten och därför spelas detta till 1.55 i odds.

  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1.55
  • Spelstopp: 18.30
  • Spelbolag: Unibet

Lycka till vid rygg!

Tipsa om FCI Tallinn – JK Nomme Kalju (4/8) Estland Meistriliiga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades