FC Viitorul – Voluntari (Rumänien: Liga 1 8/8) Hittar regerande mästarna formen?

Vi fick se dessa lag mötas i Rumäniens Super Cup(neutral plan) då vann Voluntari matchen och vann dessutom för första gången mot FC Viitorul sen 2014. Matchen slutade 0-1 men FC Viitorul hade hela spelet med 65% bollinnehav och dessutom fler chanser trots det röda kortet som kom riktigt tidigt i matchen redan min 15 så var det ett gult och min 32 kom de andra gulan och resulterade självklart i rött kort, annars har de regerande mästarna FC Viitorul utan snack vänt och vunnit matchen. FC Viitorul har dessutom ett mycket bättre lag än de flesta lagen i denna tabell och de bevisade de redan föra året, de behöver bara hitta tillbaka sin form och vilket kommer med stor sannolikhet hända idag då de är på hemmaplan denna gång framför sin egna publik och super sugna på revansch denna gång 11 mot 11 förhoppningsvis! 

Ser bara vinst till FC Viitorul idag och därför väljer jag spela till 1,57 pengarna! Idag kommer vi få se varför de är regerande mästarna och de kommer att bevisa för alla att de vill till Champions League kval nästa år igen! 

Lycka till vid rygg! 

Speltips: FC viitorul vinner matchen

Odds: 1.57

Spelstopp: 17:45

Spelbolag: 10bet


Tipsa om FC Viitorul – Voluntari (Rumänien: Liga 1 8/8) Hittar regerande mästarna formen? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades