FC Saarbrücken vs FSV Frankfurt (10/9) Dagens bästa spel på asian handikap

Ska testa mig på ett riktigt fint odds som faktiskt ska ses som en 67 procentlig chans att gå in räknat till oddsets värde. Hemmalaget FC Saarbrücken spelade en lysande fotboll för tillfället och kommer med all säkerhet uttöka sin serieledning idag. Man står på samma poäng som 2an Kickers Offbach med 5 vinster, 1 oavgjord och en förlust efter 7 spelade omgångar, men man leder på bättre målskillnad. 17/5 mot Offbachs 15/10. Och det är väl mest 2 saker jag reagerar på med den här matchen.

Saarbrücken har 3 hemmavinster i rad i Regionalligan Sydväst och 3 totalt på hemmaplan denna säsongen. 9/1 i målskillnad. För det andra har man spelat 6 raka matcher där man har gjort 3 mål i 5 av dom.  Sett till deras 7 matcher hittills så är det imponerande.

3-1, 3-0,3-0, 4-1, 0-0,1-3 och 3-0. Väldigt imponerande.

FSV Frankfurt med 2 vinster, 4 förluster på 6 matcher med  4-14  målskillnad får det svårt idag. Dagens bank enligt mig och jag synar utan att tveka en sekund asian handikap  -1,5 till fantastiska 1.74 i odds. Vilket innebär att Saarbrückens tar hem det här med minst 2 måls marginal. Jag sätter utgångstips på 4-0.

Spelförslag: FC Saarbrücken -1,5  @1.74

Starttid: 14:00

Bolag: Unibet

 

Tipsa om FC Saarbrücken vs FSV Frankfurt (10/9) Dagens bästa spel på asian handikap till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades