FC Heidenheim vs Holstein Kiel ( 15/10) Bundesliga 2

Äventyret i Liverpool går mot sitt slut och det är dags att ta mig till tillbaka mot London och vidare ut mot Heathrow, Sista ölen ska svepas med en klassisk Fish and chips innan det är dags att checka in. Familjen är redan på plats och ingen ser fram emot en kall öl på stranden mer än jag just nu. Fötterna på en ölback, ett pågående livespel i luren och en solnedgång. Men först ska det plågas i 14 timmar innan jag når dit. Vet inte om planet flyger över Tyskland men om det gör det så har jag hittat en match från den tyska andra divisionen som jag ser ett förtjusande värde i.  2,40 på Holstein Kiel ger mig gåshud. Precis som det tyska språket fast i en annan form.

Holstein Kiel på en andra plats i ligan, står på 19 poäng med 6 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster efter 9 omgångar. 3 bortavinster och en förlust med en målskillnad på 11/6 som ett bevis på att man inte går av planen mållös.  FC Heidenheim ligger på en 16e plats i ligan och 3 från slutet.  2 vinster, 2 oavgjorda och 5 förluster på sina 9 spelade matcher. Hemmaspelet övertygar mig inte att man tar en seger idag. 3 förluster, 1 oavgjord och en förlust mot lag som är betydligt sämre än Holstein Kiel. Jag tycker det är värt att testa på en Holstein vinst idag till generösa 2.40. Dock inte med några fantomen summor  då tyska andra divisonen har en tendens att bjuda på nyårs afton mellan varven. Lycka till men inte för mycket. Går den in så du vet vad det är som gäller. JJ Grey and Mofro – Every minute.

Speltips: Holstein Kiel @ 2,40

Spelstopp: 13.30

Bolag: Unibet

Tipsa om FC Heidenheim vs Holstein Kiel ( 15/10) Bundesliga 2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades