Speltips: Falkenberg – Brage Superettan 28/9

Fredagens speltips kommer från Superettan och det är Falkenberg som jagar Allsvenskan som tar emot Brage som jagar EL kvalplatsen. 
Här tänker jag ta rygg på laget i bäst form och tror det blir ytterligare en seger som bärgas på Falcon Alkohol Arena. 

Speltips: 

Här möts tabell 2an Falkenberg som kommer med kanonform och tabell 5an Brage som efter en bra period nu hamnat i en ordentlig försvarskris. 
Falkenberg kommer med 6 segrar på dom 7 senaste tävlingsmatcherna och spottar in mål. Brage kommer med 3 raka förluster och har släppt in totalt 11 mål på dessa 3 matcher ! 
Till råga på det så saknas 2st ordinarie backar för Brage till denna match och det skapar såklart ypperliga målmöjligheter för den gula målmaskinen Falkenberg !
Här spelar jag Asian -1 Falkenberg till oddset 2.02 på Mansionbet. 

Falkenberg: 

Laget ligger 2a på raden 16-4-4 och målskillnad 53-26. På hemmaplan har man 7-2-3- och målskillnad 22-12. 
Man spelar för tillfället en riktigt bra fotboll där offensiven levererar och defensiven suttit felfritt sista två matcherna. 
I ligaspelet har man vunnit 5/6 senaste matcherna och målskörden går inte att klaga på. 13 – 5 är målskillnaden sista 5 matcherna och de går med stora kliv mot Allsvenskan om detta spel fortsätter. 
Falkenberg med sitt giftiga 3-mana anfall med Egbuchulam och Pärsson som bästa målgörare är ett ständigt hot mot alla lag de möter och båda ligger högt upp i skytteligan. 
Bra form och 6 poäng före Eskilstuna på 3e platsen. Med endast 6 omgångar kvar så är det bara segrar som gäller om det ska bli Allsvensk fotboll nästa säsong så högsta motivationen bör finnas i laget !

Brage: 

Laget ligger just nu på en 5e plats i tabellen. De har 9 poäng upp till Eskilstuna med 6 omgångar kvar. Kan låta som en nästan omöjlig uppgift men då krävs poäng i denna match om Eskilstuna vinner sin drabbning.
Totalt har Brage raden 10-7-7 och målskillnad 38-37. På bortaplan har man raden 4-5-3 och målskillnaden 14-17 hittills. 
De har varit ett väldigt svårslaget bortalag och hade endast 1 förlust till för 2 omgångar sedan. Men 2 brakförluster med 4-1, 4-1 mot Helsingborg och Örgryte har nu kommit på rad. Dessförinnan hade man åkt på stryk med 2-3 på hemmaplan mot Norrby och det känns lite uppgivet i klubben. 
Nu kommer man med 2 jättestora avbräck defensivt. Det är lagets vänsterback Benjamin Hjertstrand som missar pga ett rött kort i förra matchen. Även den den givna mittbacken Alexander Zetterström är avstängd pga för många gula kort. Detta skapar såklart ett “hål” i försvaret och självklart kommer det bli svårt att stå emot den gula offensiva lagmaskinen Falkenberg med ett nykomponerat försvar. 

Lagens dagsform:


Här ser ni lagens form sista tiden och även året förra möte som Falkenberg vann med 3-4 på bortaplan. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Falkenberg har kanonform med 5/6 segrar i ligan på slutet.

✅ Brage har åkt på 3st riktigt hårda förluster på slutet. 

✅ Falkenberg har 4 målskyttar i skytteligan före Brages bästa. (för Brages skyttekung Alexandersson såldes till Kristiansund för 2 månader sedan) 

✅ Efter Brages 3 raka förluster känns hoppet om EL kvalplatsen ganska avlägset.

✅ Brage har släppt in 11 mål sista 3 matcherna och saknar nu 2 viktiga ordinarie backar som är avstängda. 

⚠️ Det är inte ofta Brage blir nollade så Falkenbergs offensiv måste leverera en hel del för att spelet ska bli vinnande. 

Lycka till om ni ryggar !

 

 

Tipsa om Speltips: Falkenberg – Brage Superettan 28/9 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades