Spelförslag: Weston vs Wrexham 11/11 “English FA Cup”

MATCHEN:

Dagens spelförslag baseras endast på den förlust reken vi åkte på i tisdags. Då var vi skapligt nära att sätta 4 av 4 spel men åkte på Dulwich Hamlet som tappade en 3-1 ledning till 3-3 mot just Weston. Ett Weston som normalt sett inte ska ha mycket att säga till om i National Leauge South. För att citera det jag skrev i den reken:

Weston däremot är ligans sämsta lag och har på dom 15 inledande matcherna 1 vinst, 4 oavgjorda och 10 förluster. Man är ett otroligt dåligt lag med sämst form och näst sämsta målskillnaden. Bara Hungerford har sämre. Offensivt har man gjort 18 mål framåt och släppt förbi sig 32 mål”

Detta har man alltså lyckats med i en liga som ligger längre ner i seriesystemet än vad Wrexham gör.

Wrexham har däremot aldrig svikit mig. 2 gånger har jag spelat på dom att dom skulle göra första målet, båda gångerna stämde statistiken in. Först båda till 1.88 gånger pengarna borta mot Chesterfield för att sedan 3 dagar senare spela på dom igen när man gjorde första målet och gick till halvtidsvila med 1-0 mot Hartlepool United till 2.50 i odds.

Men dagens spelförslag är INTE att man ska göra första målet, detta är att man gör ett mål  i första halvlek till 1.68 gånger pengarna just nu på 10Bet. Och varför skulle jag inte testa på att spela det?

I sin division har man nämligen gjort första målet i 14 av 19 matcher, i 8 av 10 hemma matcher,och i 6 av 9 bortamatcher. Nu till det intressanta! Nästan samtliga av dessa målen har fallit in under första halvlek. Alltså första halvlek i sin divison, en divison som är högre placerad än Westons National Leauge South, mot ett lag som ligger i botten och knappt förmår sig på att vinna en match.

Det ska råda tillräckligt stor skillnad för att Wrexham ska misslyckas med att gå för tredje gången gilt, till ett lägre odds förvisso. Men 1.68 anser jag vore tjänstefel att hålla sig borta ifrån. Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Weston:

För att få en inblick i hur dåliga man är så kan man ta en titt på tabellen från National Leauge South:

Wrexham:

Annat tabell läge för Wrexham som leder National Leauge:

Inbördes möten:

Inga inbördes möten finns mellan dessa 2 lagen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Det råder en stor skillnad mellan ett bottenlag 2 divisoner längre ner mot ett topplag 2 divisoner över

✅  Wrexham har gjort första målet i 14 av 19 ligamatcher. Flertalet av dom i första halvlek.

⚠ En ren underskattning av Wrexham

Speltips: Wrexham över 0.5 mål första halvlek

Odds:1.68

Spelstopp: 14.45

Spelbolag:10bet

Tipsa om Spelförslag: Weston vs Wrexham 11/11 “English FA Cup” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades