Spelförslag: Weston vs Wrexham 11/11 “English FA Cup”

MATCHEN:

Dagens spelförslag baseras endast på den förlust reken vi åkte på i tisdags. Då var vi skapligt nära att sätta 4 av 4 spel men åkte på Dulwich Hamlet som tappade en 3-1 ledning till 3-3 mot just Weston. Ett Weston som normalt sett inte ska ha mycket att säga till om i National Leauge South. För att citera det jag skrev i den reken:

Weston däremot är ligans sämsta lag och har på dom 15 inledande matcherna 1 vinst, 4 oavgjorda och 10 förluster. Man är ett otroligt dåligt lag med sämst form och näst sämsta målskillnaden. Bara Hungerford har sämre. Offensivt har man gjort 18 mål framåt och släppt förbi sig 32 mål”

Detta har man alltså lyckats med i en liga som ligger längre ner i seriesystemet än vad Wrexham gör.

Wrexham har däremot aldrig svikit mig. 2 gånger har jag spelat på dom att dom skulle göra första målet, båda gångerna stämde statistiken in. Först båda till 1.88 gånger pengarna borta mot Chesterfield för att sedan 3 dagar senare spela på dom igen när man gjorde första målet och gick till halvtidsvila med 1-0 mot Hartlepool United till 2.50 i odds.

Men dagens spelförslag är INTE att man ska göra första målet, detta är att man gör ett mål  i första halvlek till 1.68 gånger pengarna just nu på 10Bet. Och varför skulle jag inte testa på att spela det?

I sin division har man nämligen gjort första målet i 14 av 19 matcher, i 8 av 10 hemma matcher,och i 6 av 9 bortamatcher. Nu till det intressanta! Nästan samtliga av dessa målen har fallit in under första halvlek. Alltså första halvlek i sin divison, en divison som är högre placerad än Westons National Leauge South, mot ett lag som ligger i botten och knappt förmår sig på att vinna en match.

Det ska råda tillräckligt stor skillnad för att Wrexham ska misslyckas med att gå för tredje gången gilt, till ett lägre odds förvisso. Men 1.68 anser jag vore tjänstefel att hålla sig borta ifrån. Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Weston:

För att få en inblick i hur dåliga man är så kan man ta en titt på tabellen från National Leauge South:

Wrexham:

Annat tabell läge för Wrexham som leder National Leauge:

Inbördes möten:

Inga inbördes möten finns mellan dessa 2 lagen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Det råder en stor skillnad mellan ett bottenlag 2 divisoner längre ner mot ett topplag 2 divisoner över

✅  Wrexham har gjort första målet i 14 av 19 ligamatcher. Flertalet av dom i första halvlek.

⚠ En ren underskattning av Wrexham

Speltips: Wrexham över 0.5 mål första halvlek

Odds:1.68

Spelstopp: 14.45

Spelbolag:10bet

En tanke om “Spelförslag: Weston vs Wrexham 11/11 “English FA Cup”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.