**Exklusiv tävling hos 5Spades** – I samarbete med NordicBet

NHL FEST !

Tävlingen sker i vår Facebookgrupp 5 Spades ♠ Speltips för alla 

3 st vinnare får ta med en vän till Stockholm och se när NHL lagen Colorado och Ottawa gör upp i ett fullsatt Globen 11 Nov !

För att utse vinnare har vi en “högsta odds” tävling på NordicBet, både för nya och gamla medlemmar. 
Högst odds på valfritt många NHL matcher med exakt 100kr insats.
De 3 st personer med högsta vunna oddsen innan onsdag 8/11 kl 12.00 blir vinnare !
Posta era vinstlappar i tråden på Facebook med synligt datum på kupongen.

Har du inte NordicBet så regga dig via denna länk —--> http://korturl.com/NordicBetNy <—– och få 100% bonus på första insättningen upp till 1000kr + 250kr gratispel.

I vinsten ingår :

– Fast track entré till Annexet
– Förfest innan match
– Hamburgertallrik
– 2 enheter dryck, Öl, vin eller alkoholfritt.
– Biljett Läktare B Långsida
– VIP – Badge
– Garderob
– Och lite andra överraskningar på plats
Dagens aktiviteter börjar några timmar innan matchen som är 19.00.

En person ur 5Spades och Betssongroup kommer möta upp er på plats och vara med under kvällen där bl.a en ekonomisk överraskning väntar !

Må bäste NHL rekare vinna !

Tipsa om **Exklusiv tävling hos 5Spades** &#8211; I samarbete med NordicBet till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades