En dubbel i VM-kvalet 10/6

Speltips Över 1.5mål Polen / Asian över 2.0mål Skottland-England

Odds: 1.82 / 1.78

Spelstopp: 20.45 Polen / 18.00 England

Spelbolag: LeoVegas

Jag kan inte bestämma mig för vilket jag vill spela hårdast på så jag slår ihop dessa guldkorn istället. 

Spel 1: Polen över 1.5mål hemma mot Rumänien till 1.82.
Ett formtoppat Polen som leder gruppen med raden 4-1-0 och 12-6 i målskillnad på 5 matcher mot 4an Rumänien med raden 1-3-1 och 6-4 i målskillnad.
Ett Polen som spottar in mål framåt och har gjort minst 2 mål i 5/6 senaste matcherna. Alla känner till Lewandowskis dödlighet i straffområdet, men sedan en tid tillbaka har även deras kronprins Milik kommit tillbaka från skada. Ni vet han som ÖSTE in mål för Napoli i början av säsongen innan han skada sig.
Han har nu några matcher i kroppen och båda lär starta i denna match på topp.
Sist lagen möttes var för 7 månader sedan och då hade Rumänien hemmaplan, trots detta så vann Polen med 3-0.
Detta lutar åt en 2-0,3-0 seger där Lewandowski gör minst 1 mål.

Spel 2: Skottland-England asian över 2.0mål till 1.78. (Insatsen tillbaka vid EXAKT 2 mål, ex 1-1,0-2)
Ett hett möte mellan grannländerna från Storbritannien ! 
Det är grupp 4an med raden 2-1-2 och målskillnad 7-8 som tar emot den överlägsna gruppettan England med raden 4-1-0 och målskillnad 8-0.
På pappret ser det inte ut att bli något målkalas pga Englands fina försvar de haft i kvalet. Meeeeeen ett derby är alltid något annat än bara en vanlig match !
Tittar vi på dom 3 senaste mötena länderna emellan så har de slutat 3-2,3-1,3-0 till Englands favör. Deras möten blir alltid öppna och fartfyllda pga att det är mera på spel än bara 3 poäng och så mkt känslor inblandade. England har alltså gjort 3 mål framåt själva i dessa 3 möten. Och nu kan vi alltså bara förlora om det blir UNDER 2 mål totalt i matchen.
Tittar vi på Skottlands form på hemmaplan så har de faktiskt gjort minst 1 mål i 13 raka matcher, så jag är övertygad om att de kan hota framåt också inför sina sjungande fans !
Utgångtipset här är 1-2 till England, men tar 2.0mål ist för 2.5mål ifall det skulle bli 0-2 och sedan låser engelsmännen matchen. 

Denna fina dubbel ger 3.24 och där trycker jag in degen utan att tveka.

Lycka till alla som ryggar !

Tipsa om En dubbel i VM-kvalet 10/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades