*Emils tips* Chelmsford – St. Albans Fotboll England Vanarama National League South 14/8

Matchen: Här beger vi oss till de nedre regionerna i England och har hittat ett guldkorn med råge !
Det är tabell 2an Chelmsford hemma mot tabell 1an St.Albans, två stycken lag som har vässat offensiven och här ska vi få se på underhållning.
3 omgångar är spelade och Chelmsford har raden 3-0-0 och målskillnad 5-1 medan St. Albans har raden 3-0-0 med målskillnad 8-4.
(Se bilden längst ner för att se lagens senaste matcher och inbördes möten)

Förra säsongen slutade Chelmsford på plats 4a medan St.Albans slutade på plats 10.
Chelmsfords målskillnad efter 42 matcher blev imponerande 89-47 och St.Albans målskillnad blev 72-66.
Som ni ser så snittar båda lagen ca 2-1 över en hel säsong och lagens offensiv var grymma redan då.

Tittar vi på inbördes möten så har BLGM suttit i 5/5 senaste matcherna när lagen mötts.
Om ni sedan sneglar på de 5 senaste inbördes mötena där Chelmsford haft hemmaplan så har även där 5/5 senaste blivit BLGM.

Tittar vi bakåt i tiden för att se hur lagens offensiver sett ut under en längre period så har Chelmsford gjort MINST 1 mål framåt i 23/24 senaste hemmamatcherna. (Jag kan inte se längre)
St.Albans har gjort MINST 1 mål framåt i 19/23 senaste bortamatcherna. (Jag kan inte se längre)
Två riktigt bra offensiva lag som sällan går av planen mållösa möts och här luktar det BLGM lång väg.

Speltips: BLGM

Odds: 1,74

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: 10Bet

Lycka till vid rygg !

Tipsa om *Emils tips* Chelmsford – St. Albans Fotboll England Vanarama National League South 14/8 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades