⭐️V86⭐️8 singlar 1-3 platsspel!

Då var de dags för singlar igen!

Lopp 1: Loppets vinnare står mellan två hästar, men vi gör de enkelt spets och slut. 3 Galactica!!!

Lopp 2: Här hoppas jag på fart, och att 11 Kit Spirit får ta rygg på Swish lane. En skräll absolut men har visat sig innan.

Lopp 3: Enkelt val, 11 Kash Brodda, vid felfritt är den solklar.

Lopp 4: 5 Charloua Fourlan bör kunna utmana Canari Match, därav väljer jag placering men på denna.

Lopp 5: 2 Hanna (9 %) många tycker de är en skräll men , Hon var duktig i E3-finalen för ston senast men drogs tyvärr bakåt av en trött Vanquish Boko – själv hade Hanna krafter sparade. Nu möter hon hingstar och valacker men har fina förutsättningar om hon kommer till ledningen. Hanna visade startsnabbhet i E3-finalen men ikväll hoppas jag Ulf Eriksson vill köra i spets.

Lopp 6:  10 Sembs Rebir bör kunna lösa en placering kan jag tycka, en liten chansning men kan mycket väl gå.

Lopp 7: Dags och lyfta fram både Örjan Kilhström och Talassio som jag tycker är helt bortglömd i detta loppet. Tar placering.

Lopp 8: Hör på Namnet bara Diamanten, bra spår, bra häst, bra form. Löser detta enkelt.

 

Mvh Stallion.

Tipsa om ⭐️V86⭐️8 singlar 1-3 platsspel! till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades