[E-sport] IEM Katowice 2019 - Slutspel! (Dag 1)

Hej alla glada bettare! 

Jag satt och fick en extremt galen idé för några dagar sedan som jag tänkte dela med mig av här... Jag vet att det är ett långskott, och att det är extremt svårt att sätta hela grejen men för mig är det en rolig aktivitet och ökar spänningen när man nu vill se slutspelet. 

Tänkte starta med 1.000:- och rulla vidare i omgångar. Målet är att alla spelen är över 1.75x och försöka få iallafall ett par livespel per match om det är möjligt med undantag någon enstaka match som jag tyvärr inte kan följa.

Såhär ser dagens matcher ut:

Jag kommer gå för att försöka kräma ut så mycket det bara går under de 7 matcherna som är kvar, och vi tar en dag i taget så ser vi vart vi landar. Sätter man allt man lägger, då livespel inkluderat, så får vi hoppas att man inte åker på en limitering. 

 

NaVi - FaZe

NaVi - FaZe är först matchen. Här har jag redan sagt att jag tror det blir en tight match med att FaZe för mig borde kunna vinna denna. Det blir dock inte mitt första bet, då jag tycker att det finns ett bet som är så fint att jag kissar ner mig redan här...

Över 2.5 kartor, till 1.95x är sinnessjukt fint. Detta kommer att bli en jämn och extremt rolig match att följa, och att den inte skulle gå till 3 kartor är nog en skräll i min mening. Allt kommer att handla om vilka kartor som spelas, och hur smarta lagen är. 

Men denna som grund så vill jag tro att lagens första karta de väljer, kommer högst troligt att vinnas relativt stort av dess respektive lag och jag kommer iallafall ha ögonen på att de lag som "dominerar" kommer vinna vissa kart-rundor. Här gäller det dock att vara med och man brukar kunna spela på vem som vinner var 5 runda på varje karta samt runda 1 och 16 per sida. Dessutom kan man ofta hitta vissa spelar att döda folk med vissa vapen, och sådant som kan bli spännande. Men överlag kommer jag sikta in mig på vinnare av vissa rundor. 

 

Liquid - ENCE

Match nummer två blir mer spännande att hitta något vettigt odds i, tyvärr. Här har vi Liquid mot ENCE vilket i min mening är ganska solklar likt oddsen pekar på. Nu kommer jag köra på något helt annat.

Liquid -3,5 rundor på första kartan ger 1.85x, vilket är över målet med 1.75x per spel och känns relativt glasklart.

Känns som denna kan bli 2-0 till Liquid, men jag är LITE orolig över Liquids kartor då de inte har visat upp den största blandningen med hög vinst%, likt ENCE som inte ligger efter just här. Liquid har betydligt mer rutin än ENCE som är nya på den stora scenen, medan Liquid har 4 extremt bra spelare som varit med förut. 

Live kommer behövas gräva betydligt djupare för att hitta något tror jag. Kommer hålla ögonen på rundor som i föregående match, men även försöka få in samma bet på karta nummer 2 om det behövs. 

 

Imorgon är det ytterligare 2 matcher som vi ser fram emot. Finns ett par riktigt fina odds där, och även en "skräll" som vi ska hålla ögonen på. Uppdatering följer...

Tipsa om [E-sport] IEM Katowice 2019 - Slutspel! (Dag 1) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1,95 Över 2,5 kartor 1 N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

MATCHTID:

Spel: Över 2,5 kartor
Insats: 1

ODDS: 1,95

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades