Speltips: Dundalk FC – Sligo Rovers (11/5) Irland; Premier Division

Dagens första speltips från min sida är mellan ett extremt starkt lag i toppen, som är ännu starkare på hemmaplan. Man ska ta emot ett lag som ligger på 8:e plats i ligan och inte alls är i närheten av lika bra. Matchen som jag tänker reka är i Irland mellan Dundalk FC och Sligo Rovers.

Speltips: Dundalk FC – Sligo Rovers (11/5) Irland; Premier Division

Dundalk ligger på andraplats i ligan och ligger bara 3 poäng efter Cork City. Dundalk är riktigt starka på hemmaplan och har inte förlorat en ända match denna säsongen på egen arena. På sina 10 senaste hemmamatcher så har man lyckats ta 8 vinster och 2 oavgjorda resultat. på 15 matcher har man bara släppt in 6 mål. Idag kommer man garanterat att gå full fart framåt och inte låta Cork flyga iväg i tabellen. Man har 9 vinster, 4 oavgjorda och 8 förluster. Idag tar man emot Sligo rovers.

Sligo Rovers ligger på 8:e plats och har 2 vinster på sina 5 senaste bortamatcher. Man har endast lyckats ta 15 poäng på 15 matcher, vilket är 16 poäng under Dundalk. Man har totalt 4 vinster, 3 oavgjorda och 8 förluster.

Senaste gången dessa lagen möttes på denna arena så slutade matchen 4-0 till Dundalk. När dom möttes på Sligos hemmaplan så slutade matchen 0-2 till Dundalk. Detta året är Dundalk starare än någonsin och jag ser ingen anledning till varför dom inte ska ta en stabil seger i denna matchen. Jag väljer att spela halvtidsresultat på Dundalk till 1.66 gånger pengarna på Betfinal.

✅ Dundalk har inte förlorat på hemmaplan denna säsongen

✅ Dundalk har bara släppt in 6 mål på 15 matcher

✅ Senaste 2 möterna mellan dessa lagen har slutat med Dundalk vinst

⚠ Sligo Rovers har inte släppt in mer än 1 mål i sina 5 senaste bortamatcher

Jag önskar alla lycka till vid rygg men spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Dundalk FC – Sligo Rovers (11/5) Irland; Premier Division till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades