Spelförslag: Dulwich Hamlet vs Weston 6/11 “National League South”

MATCHEN:

Ibland behöver man cykla så långt ner i seriesystemet att man nästan tror att man är vilse. Men det är just vid vägens ände man stannar upp och tänker att jag har nog cyklat rätt ändå. Dagens spelförslag från England National Leauge South och den mellan Dulwich Hamlet och Weston måste spelas på en rak etta till 1.83 på 10bet. (Unibet har 1.81) Jag tror nämligen inte att jag är helt ute och cyklar med denna rek.

Kollar vi in Northern League lite närmare så har lagen spelat 15 matcher in på säsongen där Dulwich Hamlet har öppnat bäst med 21 poäng. Det skiljer 15 poäng mellan dessa 2 lagen där Weston ligger allra sist med bara 6 inspelade poäng.

Det jag gillar med detta spelet är att att Dulwich började säsongen väldigt segt med 5 förluster på dom 8 första matcherna innan man vände på trenden och tog 4 segrar , spelade 2 oavgjorda och förlorade en mot Dalford, ett lag som dessutom ligger före Dulwich i tabellen och som ligger 18 poäng före Weston.

Weston däremot är ligans sämsta lag och har på dom 14 inledande matcherna 1 vinst, 3 oavgjorda och 10 förluster. Man är ett otroligt dåligt lag med sämst form och näst sämsta målskillnaden. Bara Hungerford har sämre. 13/34, Weston har 15/29.

Jag tänker att lagens form, Westons tabell placering med  7/17 i målskillnad på resande fot mot ett hemmalag som har bättre form, även om inte målen rasar in på hemmaplan ska räcka för att spela en rak etta idag. 1.83 på 10bet spelas utan höja insatsen. 1000 kr räcker.Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Tabell:
Utgår vi från tabellen så ska inte Weston ha mycket att säga till om i denna matchen. Man ligger sist på 6 poäng och har tagit en seger på bortaplan. Offensivt har man gjort 15 mål framåt men bakåt har man släppt in 29, 17 av dessa på bortaplan. 17 mål framåt har Dulwich gjort totalt och 18 har man släppt förbi sig.Dulwich Hamlet:
Dulwich har gjort mål i 7 raka matcher och har släppt in mål i mer än hälften av alla sina hemma matcher. 

Weston:
Weston har förlorat 6 av 7 borta matcher den här säsongen och har totalt bara vunnit 2 matcher på hela säsongen.

Inbördes möten:

Inga inbördes möten finns mellan dessa 2 lagen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Dulwich har tagit poäng i 6 av dom 7 senaste matcherna. varav 4 vinster och är 2 oavgjorda.

✅  Weston har förlorat 10 av 15 matcher den här säsongen.

⚠ Weston har gjort mål i samtliga bortamatcher i år.

Speltips: Dulwich Hamlet

Odds:1.83

Spelstopp: 20.45

Spelbolag:10bet

 

Tipsa om Spelförslag: Dulwich Hamlet vs Weston 6/11 “National League South” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades