Spelförslag: Dulwich Hamlet vs Weston 6/11 “National League South”

MATCHEN:

Ibland behöver man cykla så långt ner i seriesystemet att man nästan tror att man är vilse. Men det är just vid vägens ände man stannar upp och tänker att jag har nog cyklat rätt ändå. Dagens spelförslag från England National Leauge South och den mellan Dulwich Hamlet och Weston måste spelas på en rak etta till 1.83 på 10bet. (Unibet har 1.81) Jag tror nämligen inte att jag är helt ute och cyklar med denna rek.

Kollar vi in Northern League lite närmare så har lagen spelat 15 matcher in på säsongen där Dulwich Hamlet har öppnat bäst med 21 poäng. Det skiljer 15 poäng mellan dessa 2 lagen där Weston ligger allra sist med bara 6 inspelade poäng.

Det jag gillar med detta spelet är att att Dulwich började säsongen väldigt segt med 5 förluster på dom 8 första matcherna innan man vände på trenden och tog 4 segrar , spelade 2 oavgjorda och förlorade en mot Dalford, ett lag som dessutom ligger före Dulwich i tabellen och som ligger 18 poäng före Weston.

Weston däremot är ligans sämsta lag och har på dom 14 inledande matcherna 1 vinst, 3 oavgjorda och 10 förluster. Man är ett otroligt dåligt lag med sämst form och näst sämsta målskillnaden. Bara Hungerford har sämre. 13/34, Weston har 15/29.

Jag tänker att lagens form, Westons tabell placering med  7/17 i målskillnad på resande fot mot ett hemmalag som har bättre form, även om inte målen rasar in på hemmaplan ska räcka för att spela en rak etta idag. 1.83 på 10bet spelas utan höja insatsen. 1000 kr räcker.Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Tabell:
Utgår vi från tabellen så ska inte Weston ha mycket att säga till om i denna matchen. Man ligger sist på 6 poäng och har tagit en seger på bortaplan. Offensivt har man gjort 15 mål framåt men bakåt har man släppt in 29, 17 av dessa på bortaplan. 17 mål framåt har Dulwich gjort totalt och 18 har man släppt förbi sig.Dulwich Hamlet:
Dulwich har gjort mål i 7 raka matcher och har släppt in mål i mer än hälften av alla sina hemma matcher. 

Weston:
Weston har förlorat 6 av 7 borta matcher den här säsongen och har totalt bara vunnit 2 matcher på hela säsongen.

Inbördes möten:

Inga inbördes möten finns mellan dessa 2 lagen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Dulwich har tagit poäng i 6 av dom 7 senaste matcherna. varav 4 vinster och är 2 oavgjorda.

✅  Weston har förlorat 10 av 15 matcher den här säsongen.

⚠ Weston har gjort mål i samtliga bortamatcher i år.

Speltips: Dulwich Hamlet

Odds:1.83

Spelstopp: 20.45

Spelbolag:10bet

 

2 tankar om “Spelförslag: Dulwich Hamlet vs Weston 6/11 “National League South”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.