Spelförslag: Dukla Prag vs Slovácko 17/8 “Så dåliga är Dukla Prag”

MATCHEN:

Tredje raka liret  satt på hemsidan inatt och jag går nu för den fjärde raka idag. Ibland lönar det sig att spela emot favoriterna och nattens spel till 1.96 gånger pengarna satt fint när Sport Rosario drog på sig rött kort, fick en straff emot sig och gick till halvtidsvila med 2-0 i baken.

Dagens spelförslag hämtar jag hem från Tjeckiens högsta liga och den mellan bottenlaget Dukla Prag och sjunde placerade Slovàcko. Till historien och statistiken så finns det inget som talar för en hemmaseger i detta möte.

Dukla Prag ligger sist med 0 poäng efter 4 raka förluster, 3/13 i målskillnad, inbördes möten har man inte vunnit mot Slovàcko på 2 år. Den raden skrivs till 3 vinster och 2 oavgjorda resultat till bortalaget. En dubbelchans till 1.64 gånger pengarna på en Slovàcko vinst eller oavgjort blir dagens spelförslag från min sida. Detta då Slovàcko har inlett säsongen med 2 vinster och 2 förluster. Man har förvisso bara gjort 1 av lagens 6 mål på bortaplan så jag räknar inte med en målglad historia. Sätter ett utgångstips på 0-0, 0-1. Lycka till!

Mitt spreadsheet:

En sammanfattning av tabellen och lagen:

Dukla Prag snittar 0,5 mål framåt per match och släpper in 2 i snitt. Det ger dom en målskillnad på 3/13 efter dom 4 första liga matcherna in på säsongen. Man ligger sist på 0 poäng, 0 hemma vinster, 0 bortavinster och helt ur form. Slovàcko har gjort det bättre och har 6 poäng efter sina 4 första matcher. Båda vinsterna har kommit på hemmaplan, man är nollade på bortaplan. Man har gjort 6 mål på dessa matcher och släppt in 5.

Dukla prag:

Dukla Prag har förutom 4 raka förluster i ligan inte vunnit på 6 raka matcher. Målskillnaden på dessa 6 matcher är 5/18. I ligan skrivs den målskillnaden till 3/13. 

Slovàcko:

Slovàcko kommer till spel med 6 poäng på sina 4 första matcher där man vunnit 2 hemma matcher och förlorat båda bortamatcherna. En av förlusterna kom mot ett betydligt tuffare motstånd än dagens motståndare när man förlorade borta mot Sparta Prag med 1-0.

Inbördes möten:

Dukla Prags urdåliga form och inbördes möten talar inte för en seger idag. Man har dessutom failat med att vinna nån av dom 5 senaste matcherna mot Slovàcko.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Dukla Prags urdåliga form och deras målskillnad på 3/13 på dom 4 första matcher

✅  Dukla Prag har inte vunnit mot Slovàcko på dom 5 senaste mötena och har raden W0D2L3.

⚠ Statistik är till för att brytas någon gång.

Speltips: Slovàcko eller oavgjort

Odds: 1.64

Spelstopp: 18.30

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

 

Tipsa om Spelförslag: Dukla Prag vs Slovácko 17/8 “Så dåliga är Dukla Prag” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades