Djurgården – Kalmar Fotboll Allsvenskan 3/7

Speltips: Över 6.5 hörnor DIF

Odds: 1.75

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: LeoVegas

Här möts tabell 7an Djurgården hemma mot 14e placerade Kalmar.
Efter en knacklig inledning på säsongen så har DIF spelat upp sig mera o mera, medan Kalmar gjort tvärt om.
Djurgårdens form är 4 segrar på de 7 senaste och endast 2 förluster av dessa och de var borta mot Hammarby och i derbyt mot AIK. 
Kalmars form är 6 förluster på de senaste 7 matcherna och är helt under isen just nu, försvarsmässigt släpper de till mängder av chanser och deras ytterbackar är lika snabba som Per Mertesaacker i vändningarna. 

Djurgårdens offensiv har trummat igång och spelet sitter bättre i sista 3e delen och chanserna kommer med jämna mellanrum, vilket även har gett utslag på hörnstatistiken. 
De senaste 5 hemmamatcherna har de skapat 8,8,7,8,8 st hörnor (mot bättre lag än Kalmar) medan Kalmar har släppt till 10,12,5,2,8 st sista 5 bortamatcherna vilket ger ett snitt på 7.4 hörnor mot sig.
Detta spel har DIF klarat av i 5/5 senaste och Kalmar 3/5 senaste.
Nu står Kalmar inför en tung uppgift och jag tror DIF löser detta spel plättlätt !
4st redan i hl och minst 8 tot säger jag. 

Lycka till om ni ryggar. 

 

Tipsa om Djurgården – Kalmar Fotboll Allsvenskan 3/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades