Spelförslag: Dinamo Brest vs Apollon Limassol 16/8

MATCHEN:

Spinner vidare på Europa Leauge kvalet och kollar in retur mötet mellan Dinamo Brest och Apollon Limassol. En match jag rekade förra veckan som utan några som helst problem gick in. Den raka ettan spelades på Cypern till 1.65 gånger pengarna. En 4-0 vinst man nu tar med sig till Vitryssland för att försvara. Och i ärlighetens namn. Vad talar emot att man inte skulle klara av att ta sig vidare?

Jag har hittat ett fint spelförslag att denna matchen går under 2,5 mål till 1.75 idag Jag tror att denna matchen slutar 1-1, 1-0 nämligen. Dinamo Brest vet att göra 4 mål och samtidigt hålla nollan mot Apollon är en enormt svår utmaning man ställs inför. Dock tror att man kommer göra sitt bästa genom att trycka på för ett ledningsmål. Ju mer offensivt man spelar, dessto mer ytor öppnas för Apollon att få in ett mål.

Det finns dock en stor positiv risk att Apollon inte tar denna matchen lika seriöst som det första mötet, vilket man inte behöver heller om man ska vara realistisk. Detta baseras lite på dubbelmötet man hade mot Stumbras i omgången innan. I det första mötet gjorde man precis som mot Dinamo Brest. Man hade ett enormt bollinnehav på otroliga 73 procent, sköt 8 skott på mål, hade 7 utanför och vann matchen med 2-0. I returen parkerade man bussen på egen planhalva och fick se sig besegrade med 1-0 då Stumbras avgjorde på övertid.

Hemma mot Dinamo Brest var statistiken nästan identisk. Man sköt 9 skott på mål, 8 utanför och hade 62 procent bollinnehav. Slutsiffran skrevs till 4-0.

Men i min mening så anser jag att Stumbras är ett bättre lag än Dinamo Brest som trots en skaplig hemmastatisk i den inhemska ligan inte är bättre än en sjunde plats just nu. Ligan i Cypern har ännu inte dragit igång. Apollon kommer bara att gå ut för att spela av denna matchen. Fördelen ligger i deras händer och jag tror att under 2,5 mål är man mer än nöjd med idag.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Retur mötet mot Stumbras gick Apollon ut endast för att försvara sin 2-0 ledning.

✅ Apollon har förlorat 4 av dom 5 senaste bortamatcherna. Risk att man förlorar med 1-0 här också.

⚠ Om Dinamo Brest spelar för offensivt och lämnar ytor bakom sig som Apollon tar vara på.

Speltips: Under 2,5 mål

Odds: 1.75

Spelstopp:19.45

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

 

Tipsa om Spelförslag: Dinamo Brest vs Apollon Limassol 16/8 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades