Speltips: Derby County – Bristol City (19/1) England; Championship

Vi tog ännu en seger igår i mitt tips igår mellan Manglerud – Stjernen. Manglerud vann med 4-2 och redan efter 2 perioder kunde vi känna oss någorlunda säkra eftersom Manglerud stod med en 3-0 ledning. Nu står vi med 5 raka segrar och idag hoppas vi utöka detta. Idag har jag hittat en match i Englands Championship mellan Derby County och Bristol City. Denna matchen känns i förväg riktigt bra och vi får ett fint odds till 1.70.

Derby County – Bristol City

Hemmalaget Derby ligger på andraplats i tabellen och ska ta emot 5:e platsen Bristol. I förväg känns ju denna matchen väldigt jämn om man bortser från hemmaplans fördelen. Men det som vi ska se lite på idag är formen hos båda lagen. Derby är obesegrade i sina senaste 8 matcher i ligan. Man har alltså tagit 6 vinster och 2 oavgjorda i dessa. Nu möter man Bristol City som just nu är ett av dom mest formsvaga lagen i hela ligan. Kollar man på formtabellen så ligger Derby på 3:e plats och Bristol på 19:e plats. Med allt ifrån högre plats i tabellen, till hemmaplans fördel och form, så känns Derby som det starkare laget ikväll.

Derby har bara förlorat 5 matcher av 27 möjliga detta året. Därför har jag hittat ett spel som passar denna mathen utmärkt. Jag tror absolut att Derby kommer vinna denna matchen, men vågar inte helt gå på den raka 1:an. Jag kommer spela Derby (0 & – 0.5 Asian) på denna matchen till 1.70 i i odds. Det betyder att om Derby vinner så får vi full pott med 1.70 i odds och ifall dom spelar oavgjort så får vi halva insatsen tillbaka.

Jag går in hårt i denna matchen med en insats på 13392 och förväntar mig vinst eller minst hälften av pengarna tillbaka.

 

Jag önskar alla lycka till vid rygg och kom ihåg att inte lägga mer än kassan tillåter!

Tipsa om Speltips: Derby County – Bristol City (19/1) England; Championship till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades