Spelförslag: Deportivo Cali vs Junior Barranquilla 3/9 03.00

MATCHEN:

Hämtar hem ett spelförslag från Estadio Deportivo Cali i Colombia inatt och en match mellan 2 lag jag anser visar 2 helt olika form för dagen. Bara av att kika på lagens form och inbördes statistik så talar allt för att Junior Barranquilla kan ta en poäng härifrån eller vinna, det som talar emot är att Deportivo Cali spelar hemma och och har raden med sig i inbördes möten härifrån..

Men vi stoppar där för stunden och kollar in varför jag är intresserad av att  spela x2 till 1.76 gånger pengarna.

Liga Àguila har nyss dragit igång och man har hunnit med 6 matcher in på den nya säsongen där bortalaget Junior Barranquilla har börjat bäst med 4 segrar, 1 oavgjord  och vars ända förlust kom mot ett sämre lag än Deportivo Cali som man generellt sett skulle ha tagit en poäng mot sett till historien,

Men bortser man från den förlusten och ser till Barranquilla 9 senaste matcher så är det också den ända förlusten laget har åkt på.

Man har på 9 matcher en oavgjord match och 7 vinster i liga och cup sammanhang. Man har dessutom 1 oavgjort resultat mot Deportivo Cali följt av 3 raka vinster och med  det så har man inte förlorat mot dom sedan i April förra året.

Deportivo Cali har börjat lite ostadigare men har likt Junior Barranquilla vunnit sina 2 enda hemma matcher (Barranquilla har vunnit 3 av 3) vilket också är dom ända vinsterna man har tagit då man kryssat 3 och förlorat 1 i  resten av sina 6 första matcher.

Man har förlorat  4 av dom senaste 5 matcherna och kryssat i en av dom. Är dock tveksam hur hårt man har gått in i 3 av dom förlusterna då det har varit cupspel.

Men jag har kollat in förra säsongen för att få ett bättre perspektiv på dessa 2 lagen och kan konstatera att Junior Barranquilla var det bättre laget på en femte plats medans Deportivo Cali låg på en 17e plats efter 19 omgångar. Jag har svårt att inte ta med krysset i den här matchen och väger över det med en tvåa sett till inbördes möten och formen för Junior Barranquilla. 1.76 spelas 03.00 svensk tid och natten till måndag. Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Deportivo Cali:

Junior Barranquilla:

Inbördes möten:

5 möten under 2017 slutade med 3 vinster för Barranquilla, 1 oavgjord och en förlust

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Junior Barranquillas har förlorat 1 av dom 9 senaste matcherna

✅  Deportivo har förlorat 4 av dom 5 senaste matcherna

⚠ samtliga av Junior Barranquillas vinster mot Deportivo har kommit på hemmaplan 

Speltips:  Junior Barranquilla or Draw

Odds:1.76

Spelstopp: 03.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Deportivo Cali vs Junior Barranquilla 3/9 03.00 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades