Spelförslag: FC Den Bosch vs FC Twente 9/11 ” Eerste Divisie”

MATCHEN:

Jag tar upp måndagens spelförslag med att återigen spela FC Den Bosch och att man gör 1 mål i första halvlek. Statistik är till för att brytas och den bröts i måndags. Samma förslag fast till bättre odds idag. Förvisso gjorde man första målet men i fel halvlek.

En match man dessutom vann med 1-0. Varför jag envisas med att återigen spela dom är för att statistiken är ingen tillfällighet. I måndags hade man gjort mål i första halvlek i 10 av sina 12 första matcher den här säsongen. I tisdags skrevs den siffran till 10 av sina 13 första matcher.  Jag menar på att det är ingen tillfällighet att man satsar full fart framåt direkt. Och nu är man dessutom på hemmaplan.

Den Bosch har som sagt gjort mål i första halvlek i 10 av 13 matcher och har dessutom öppnar målskyttet i 75 procent av alla sina matcher och rent statistiskt så har man gjort 7 av lagets 11 mål på hemmaplan under dom första 45 minuterna. Man är mer effektivare med den målproduktionen än vad man är borta, 60 procent mot 45 procent.

Nu är FC Twente inte dåligt lag, långt därifrån. man ligger på en tredje plats i ligan med 1 poäng före FC Den Bosch och har målskillnaden 14/5 på 5 matcher.

Det gör att man snittar ett baklängesmål per match där minus för oss är att 4 av dom faller in i andra halvlek, plus för oss är att den Bosch har målskillnaden 10/11 på 6 hemma matcher.

Med det målsnittet på 1.83 mål framåt och 1,67 mål bakåt samt att man ännu inte har gått till halvtids vila i underläge gör att jag spelar Den Bosch mål i första halvlek till 1.90 gånger pengarna. Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Tabell:

dom 4 senaste hemma matcherna har Den Bosch 3 vinster och en förlust, Twente har 3 vinster och en oavgjord. Det som skiljer lagen åt är att Den Bosch har gjort mål i första halvlek i alla 6 hemma matcherna man har spelat denna säsongen.

Inbördes möten:

Anser inte att gammal statistik från 5 år tillbaka speglar in hur lagen spelar idag.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Den Bosch har gjort mål i första halvlek i alla sina hemma matcher samt i 10 av 13 matcher

✅  Den Bosch offensiv

⚠ Twente har  bara släppt in 1 mål i första halvlek i sitt bortaspel, mot sämre lag vill tilläggas

Speltips: Den Bosch mål i första halvlek

Odds:1.90

Spelstopp: 20.00

Spelbolag:10bet

5 tankar om “Spelförslag: FC Den Bosch vs FC Twente 9/11 ” Eerste Divisie”

 1. Mats says:

  Hakar på denna, såklart, men med den skillnaden att jag kör att Den Bosch ska göra sitt 1a mål innan min 51 @1.83.

  Går ditt lir in så går även mitt.
  Men jag har ju även en liten, liten “räddningsplanka” till lite lägre odds om det skulle skita sig..

  Jobba mål i 1a nu..
  Kör…

 2. Mats says:

  Ja, den “räddningsplankan” visade sig vara onödig.

  Men det är nog därför jag är kvar hemma i mörka, tråkiga november medans vissa ligger å myser i solen med en kall en på beachen nånstans, kantänka?!?

  Nåja, får vara glad åt det lilla..

 3. Mats says:

  Försöker hänga med å kollar rätt så ofta tycker jag, men liktförbannat så händer det att när jag kollar så har du lagt upp något som redan börjat å fantamej allt brukar sitta vid dessa tillfällen.
  Iochförsig inte så konstig, det mesta brukar sitta, men då blir man ju ännu surare för att man inte kollat.

  Nåja, bara kämpa på…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.