Spelförslag: FC Den Bosch vs FC Twente 9/11 ” Eerste Divisie”

MATCHEN:

Jag tar upp måndagens spelförslag med att återigen spela FC Den Bosch och att man gör 1 mål i första halvlek. Statistik är till för att brytas och den bröts i måndags. Samma förslag fast till bättre odds idag. Förvisso gjorde man första målet men i fel halvlek.

En match man dessutom vann med 1-0. Varför jag envisas med att återigen spela dom är för att statistiken är ingen tillfällighet. I måndags hade man gjort mål i första halvlek i 10 av sina 12 första matcher den här säsongen. I tisdags skrevs den siffran till 10 av sina 13 första matcher.  Jag menar på att det är ingen tillfällighet att man satsar full fart framåt direkt. Och nu är man dessutom på hemmaplan.

Den Bosch har som sagt gjort mål i första halvlek i 10 av 13 matcher och har dessutom öppnar målskyttet i 75 procent av alla sina matcher och rent statistiskt så har man gjort 7 av lagets 11 mål på hemmaplan under dom första 45 minuterna. Man är mer effektivare med den målproduktionen än vad man är borta, 60 procent mot 45 procent.

Nu är FC Twente inte dåligt lag, långt därifrån. man ligger på en tredje plats i ligan med 1 poäng före FC Den Bosch och har målskillnaden 14/5 på 5 matcher.

Det gör att man snittar ett baklängesmål per match där minus för oss är att 4 av dom faller in i andra halvlek, plus för oss är att den Bosch har målskillnaden 10/11 på 6 hemma matcher.

Med det målsnittet på 1.83 mål framåt och 1,67 mål bakåt samt att man ännu inte har gått till halvtids vila i underläge gör att jag spelar Den Bosch mål i första halvlek till 1.90 gånger pengarna. Lycka till!

Mitt spreadsheet-Jorden runt

Tabell:

dom 4 senaste hemma matcherna har Den Bosch 3 vinster och en förlust, Twente har 3 vinster och en oavgjord. Det som skiljer lagen åt är att Den Bosch har gjort mål i första halvlek i alla 6 hemma matcherna man har spelat denna säsongen.

Inbördes möten:

Anser inte att gammal statistik från 5 år tillbaka speglar in hur lagen spelar idag.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Den Bosch har gjort mål i första halvlek i alla sina hemma matcher samt i 10 av 13 matcher

✅  Den Bosch offensiv

⚠ Twente har  bara släppt in 1 mål i första halvlek i sitt bortaspel, mot sämre lag vill tilläggas

Speltips: Den Bosch mål i första halvlek

Odds:1.90

Spelstopp: 20.00

Spelbolag:10bet

Tipsa om Spelförslag: FC Den Bosch vs FC Twente 9/11 ” Eerste Divisie” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades