Delfin – LDU Quito Fotboll Ecuador Serie A 2/7

Speltips: Över 1.5mål för hemmalaget

Odds: 1.83

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: 10Bet

Här tycker jag oddsättarna har varit snälla mot oss, kan verkligen inte förstå detta !
Vi har den överlägsna serieledaren Delfin på hemmaplan mot nästjumbon LDU Quito på plats 11 (av 12) !
Inte bara i tabellen är Delfin överlägsna med 6p ner till 2an men även i deras borg så är de obesegrade. 
Delfin är även obesegrade på hela säsongen med raden 12-8-0 och 31-12 i målskillnad. 

Delfin har hemmaraden 8-2-0 och målskillnad 20-6 efter 10 matcher.
Quito har bortaraden 0-4-6 och målskillnad 5-16 efter 10 matcher.

Totalt skilda världar mellan lagen och Delfins form är det inget fel på heller, i förra omgången vann de borta mot tabell 2an på ett fullt rättvist sätt, nu ska de alltså spela på hemmaplan mot det näst sämsta laget i serien……

Delfin har gjort minst 2 mål framåt i 4/5 senaste matcherna så målproduktionen har kommit igång och inte bara det stabila försvarsspel de besitter.

Den raka 1an finns till 1.83 om ni hellre vill testa den, finns stor chans för 1-0 seger, men samtidigt så har bortalaget gjort mål i 6 raka matcher så jag väljer minst 2 mål till hemmalaget. Det ska vara sån klasskillnad så båda spelen ska sitta utan problem, det skiljer ändå enormt mkt poäng i ligan på lagen.
Delfin 44p och LDU Quito 13p. Och Delfin har hemmaplan idag, inför hemmafansen fortsätter 3 poängarna att rulla in !

Lycka till om ni ryggar, denna känns 99.9% säker och jag räknar in denna redan nu.

Tipsa om Delfin – LDU Quito Fotboll Ecuador Serie A 2/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades