(DELAYED) Speltips: Rochdale – Wigan (30/1) England; League one

“OBS” Denna matchen är flyttad och vi får se om oddset ligger kvar när nytt datum är satt.

Tyvärr så gick inte gårdagens tips vägen. Återigen så ska man alltså få en miss pågrund av staffmiss. Reims missade straff i minut 41 och med vårt spel där vi behövde vinst i 1 halvlek så svider detta extra. I mina senaste 4 tips här på sidan har vi haft 3 straffmissar emot oss. Det gör ju inte att det hela svider mindre. Idag har jag hittat ett spel i 1×2 där serie 23:an Rochdale ska ta emot serie 1:an Wigan i league one. Att man får så högt odds på denna matchen idag förvånar mig ganska hårt och detta spelet måste testas.

Rochdale – Wigan; League one

Katastrof är allt jag säger. Med hemmalaget idag måste man hela 8 matcher tillbaka i tid för att hitta en seger i League one. Man har bara 4 vinster på 26 spelade i år och dom kan nästan redan räkna med en nedflyttning till League two. Man har gjort 26 mål i år och släppt in 37.

Wigan däremot ligger på toppen av tabellen. Man har vunnit 18 matcher av 27 möjliga och har endast förlorat 3 matcher. Just nu har man Shrewsbury i hälarna med bara 2 poäng bakom dom. Det är viktigt ikväll att man tar med sig en vinst ifall man vill ska fortsätta ligga i toppen av tabellen. 53 mål gjorda och endast 13 insläppta är en makalöst bra målskillnad och det visar verkligen att dom hör hemma uppe i Premier League.

Jag har svårt att se för mig Wigan förlora en såhär viktig match. Man är ett lag som ska vara 100 klasser bättre. Rochdale hör hemma i League two och Wigan hör hemma i Premier league. Så stor är skillnaden. Jag har hittat ett rakt odds på Wigan seger idag. spelet läggs till 1.58 på Scandibet.t

“OBS” Denna matchen är flyttad och vi får se om oddset ligger kvar när nytt datum är satt.

Tipsa om (DELAYED) Speltips: Rochdale – Wigan (30/1) England; League one till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades