Degerfors – Örgryte (Sverige: Superettan 4/8)

Denna match är bara en sån match man bara ska köra BLGM på! Kollar man bara på  statistiken så ska den bara sitta! Senaste mötet på Gamla Ullevi slutade 1-2 som ni ser och med dagens Örgryte så kommer de vilja gå för att plocka 3 poäng för lite revansch också för att de tappade 3 viktiga poäng på hemmaplan mot Degerfors då. 

Senaste 5 av 5 matcherna har båda dessa lag gjort mål på varandra, på både Gamla Ullevi och på Stora Valla! Idag blir det krig på planen skulle man kunna säga och detta odds ska bara sitta och dessutom är 10bet så generösa att de dessutom erbjuder hela 1,62 i odds.  Statisten har vi på våran sida och dessutom säger min magkänsla också det!

Nu går vi för 4de vinsten denna månad! Vi har börjat bra denna månad! Nu fortsätter vi denna streak resten av månaden.

Lycka till vid rygg


Speltips: BLGM 


Odds: 1.71


Spelstopp: 18:59


Spelbolag: 10bet

Tipsa om Degerfors – Örgryte (Sverige: Superettan 4/8) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades