Degerfors IF – Falkenberg (Sverige: Superettan 15/8) Sjuk statistik 

Denna match med detta odds har den sjukaste statistiken som bara säger att detta odds ska sitta till 90% 

Dessa lag har kört matcher mot varandra 17 gånger var 15 av dessa matcher har det slutat med BLGM och dessutom 5 av de senaste matcherna mellan dessa lag har slutat: 1-1, 2-2, 2-4, 2-3, 4-1. Samt att de har ALLTID slutat med BLGM mellan dessa lag när Degerfors är hemma. Alla 8 gångerna.

Förutom den sjuka statistiken så har Degerfors gjort mål 9 av 10 senaste hemmamatcherna och Falkenberg har gjort mål 9 av av de senaste 10 borta matcherna. Så mellan de som ska köra brukar de vara jämt och jag har en magkänsla att detta odds sitter redan i halvtid.

Lycka till vid rygg! 

Speltips: BLGM

Odds: 1.58

Spelstopp: 19:00

Spelbolag: 10bet


Tipsa om Degerfors IF – Falkenberg (Sverige: Superettan 15/8) Sjuk statistik  till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades