Speltips: Dallas Stars – New York Rangers (6/2) USA; NHL

Allting började bra i mitt tips igår mellan Napoli och Benevento och Napoli hade 0-2 med sig redan efter 46 spelade minuter. Man dominerade matchen igenom och 0-3 var inte långt ifrån men vi fick iallafall pengarna tillbaka att spela dom på någonting nytt idag. Matchen slutade alltså 0-2 till Napoli. Idag har jag valt att spela på en NHL match som spelas inatt mellan Dallas Stars och New York Rangers. Ett starkt hemmalag ska inatt ta emot Eastern conference formsvagaste lag.

Dallas Stars – New York Rangers

Dallas är overall väldigt starka på hemmaplan. Man har 18 vinster av 27 möjliga denna säsongen och snittar 3.5 gjorda mål på hemmaplan. Idag ska man ta emot ett New York Rangers som har en extremt dålig form och som inte alls imponerat. Rangers har bara 3 vinster på sina 10 senaste matcher och bara 1 vinst på senaste 5. På bortaplan ser det likt ut med exakt lika många vinster och förluster på sina 10 senaste. Dallas Stars har däremot 6 vinster av 10 senaste och kommer från 2 raka vinster där man tog stabila segrar mot Cayotes med 1-4 och Minnesota med 6-1. Senaste matchen Dallas spelade var alltså hemma mot Minnesota och man har inte rest runt den senaste tiden. Idag fortsätter man hemma mot ett svagare lag i Rangers som just nu inte imponerar alls. Dallas har dessutom gått vinnande ur dom 2 senaste inbördes mötena.

Jag har svårt att se Rangers gå som vinnare i denna matchen och jag kommer spela rak etta på hemmalaget ikväll. Pengarna vi fick tillbaka från gårdagens match mellan Napoli och Benevento går rakt in i denna matchen och idag förväntar jag mig utdelning. 1.74 säger oddset på 10bet idag och det tycker jag är mer än nog.

 

Tipsa om Speltips: Dallas Stars – New York Rangers (6/2) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades