Dalkurd – Norrby Fotboll Superettan 26/6

Speltips: Asian -1.5 Dalkurd

Odds: 1.85

Spelstopp : 19.00

Spelbolag: 10Bet

Här har vi tabell 2an hemma mot laget på plats 14, seriens näst bästa hemmalag mot seriens näst sämsta bortalag !

Dalkurd har galna 17-1 i målskillnad på hemmaplan efter 7 matcher.
Norrby har bedrövliga 5-13 i målskillnad på bortaplan efter 6 matcher.

Dalkurds 5 senaste matcher hemma är idel segrar med siffrorna 3-0, 3-0, 3-1, 3-0, 5-0. Som ni ser har de gjort minst 3 mål i 5 raka och bara släppt 1 mål. Gör de 2 mål ikväll så tror jag matchen är hemma.

Norrby har förlorat 5/6 senaste bortamatcherna och har siffrorna 0-2, 0-3, 0-2, 2-3, 2-1, 1-2, här ser ni att Norrby har släppt in minst 2 mål i 5/6 matcher på bortaplan.

Dalkurd slaktade starka Helsingborg sist med 5-0 och jag tror matchbilden kommer se likadan ut här, de kommer att komma i våg efter våg och tycker det är riktigt dåligt om de inte vinner med minst 2 bollar.

Lycka till alla som ryggar !

Tipsa om Dalkurd – Norrby Fotboll Superettan 26/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades