Dagens kupong 9/6

Okej idag kör vi på en trippel!

1. Österrike (18.30)

Jag förstår inte oddset! Den lär gå ner!! Jag följer denna liga och bruka köra live på den, det bruka vara målrikt i dessa matcher.

Men nu till Gleisdorf. Dom har 1 förlust sen 2016/7! Dom är hur stabila som helst hemma. Man har spelat 29 matcher i ligan varav 14 hemma. Man ligger 2 i tabellen, har gjort 33 mål framåt o släppt in 17 bakåt hemma!

De har snittat över 1,5 mål i 9/12 matcher! Medans borta laget Florian har 2 vinster på bortaplan sedan 2016/7. De har 7/10 förluster. På bortaplan är dom dåliga. Senaste 5 matcher har de släppt in 14 mål o gjort 1 mål.

Nu e ligan över. Sista matchen i ligan och hemma hos starka Gleisdorf. Tror ni dom släpper detta? Inte i mina ögon, Det är guld odds!

2. Österrike (18.30)

Här spelas sista matchen för Kalsdorf. De har 4/5 senaste hemma vinster. Medans bortalaget har 1 vinst sedan 2016/4. Hemma laget ligger på 9 platsen och har gjort 19 mål och släppt in 13 på 14 matcher hemma. Medans borta laget har gjort 6 mål o släppt in 34 mål på 14 matcher borta o ligger sist i tabellen o klar för nedflyttning. Denna e fin!

3. Australien (12.30)

Jag e ärlig även denna gång o säger jag e orolig för den matchen även om Sydney e dunder hemma!
Men den ska sitta enkelt! För Sydneys hemma statisk dödar! Man har 7 hemma matcher i tabellen o vunnit 6 o en oavgjort. Man har gjort 16 mål o släppt in 7. Och ligger etta på hemma matcher i tabellen annars 5an totalt i tabellen. Borta laget e dåliga borta plan. Man har 6/10 förluster o 2 vinster av dom. Man har spelat 6 matcher o vunnit 2 och 3 förluster samt en oavgjord.

Man har gjort 8 mål o släppt 8 bakåt. Det jag e orolig för e att H-Sydney inte gör många mål. Men med tanke på Sydney-U hemma statisk o dom har möt bättre lag och vunnit enkelt. Så denna match ska vara enkel o fixa!!!
Inget snack om saken! Den ska bara in!!!

Jag lägger 2,5 unit på den

Gogogogogo🙏🙏

Tipsa om Dagens kupong 9/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades