Dagens kupong 

Dagens Trippel

Okej dagens första kupong med 3 matcher. Snart kommer jag ut med 2 matcher i en annan. O en singel.

1. Spanien 2

Alltså dom måste driva med mig. Getafe spelar om en direkt kval plats till La Liga! Man ligger bakom Girona med 5 poäng och med två matcher kvar i ligan! Getafe e hemma starka!!! 1/22 förluster på senaste hemma plan och 7 oavgjorda, resten vinster!

De har snittat över 0,5 mål i nästan alla! Man lägger även 2’a i tabellen på hemma plan matcher! Dom har spelat 20 matcher o gjort 30 mål och släppt in 13.

Almeria ligger på 17 platsen o måste jobba sig upp!! Man har spelat 20 matcher och gjort 21 o släppt in 28! Dom har 3/18 vinster senaste borta matcherna. Jag kan inte se Getafe tappa detta! Dom ska bara vinna idag!

2. Ungern.
Dorogi är det bättre laget här o ska bara vinna. Man har 2/8 förluster på senaste hemma plan, Medans Szeol har 7/7 förluster på senaste borta plan! Man har gjort 8 mål på 18 matcher o släppt in 33. Dorogi är ett bättre lag o ska absolut inte släppa ligan sista hemma matchen!!

3. Sverige Div. 2 Götaland.
Jag är orolig för den matchen, jag e ärlig haha. Men vi tar den ändå för dom är sopor på riktigt om dom inte vinner den här matchen!!
Vårgårda har spelat totalt 9 matcher och gjort 8 mål och släppt in 13.

Medans Vänersborg har gjort 9 matcher o gjort 7 mål o släppt in 23! Men när jag kollar lag för lag o statistiken på Vårgårda spelare så blir Vänersborg ett div 7 lag som möter Vårgårda. Vårgårda är ett mycket bättre lag i potten o ska bara vinna matchen. Vårgårda har 3/5 vinster och en förlust och en oavgjord på senaste hemma matcherna. Medans bortalaget har 3/5 förluster o en vinst och en oavgjord.

Gogogogo

 

 

Tipsa om Dagens kupong  till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades