Dagens kupong!

Okej grabbar dagens kupong!
1. Sverige! 
Norrköping återigen!!! Vi har fått in 4/4 spel på kupongerna när det kommer till hörnor på Norrköpings matcher! Så ingen idé o sitta o skriva ett uppsats, utan Norrköping e allsvenska bästa lag hittills i år att ta med sig hörnor! Samt AIK får med sig 4-7 hörnor par borta match! 
2. Denmark! 
Brabrand e bra hemma!! Har 1/15 förluster o 4 oavgjorde o resten vinster!! Snittar över 1,5 mål nästan varje match!! Ligger två i tabellen! På hemma plan har dom haft 9 matcher o gjort 23 mål o släppt in 9!! Bronshoj e så jävla dåliga borta! På 11 borta matcher har dom gjort 11 mål o släppt in 21 o de e mest insläppta mål i ligan! O dom ligger sist i tabellen på borta plan Medans bran ligger på 2a och spelar om uppflyttning plats o har 3 matcher kvar! Denna e fin med!

3. Denmark igen!!! 
Här har vi den!! 1a mot 3a i tabellen!! Men låt mig berätta varför vi måste testa denna!! 
Tvisted!! Är otroligt starka hemma med 5 vinster i rad!!! Senaste mötet mellan dessa lag va i 1/april o hemma hos koldig slutar den 0-2 till tvisted! Tvisted hemma statisken är att dom har 11 raka vinster på båda hemma o borta! Gjort 20 mål o släppt in 5 på 9 matcher!! Koldig e borta starka ingen snack om saken!!! Har senaste 10 matcherna 2 förluster 2 oavgjorde och 6 vinster! Gjort 18 mål o släppt in 13 på 10 borta matcher!! Tvisted är bättre laget här! Att släppa in 5 mål på hemma plan på 9 matcher e jävlet starkt! Jag ser denna som ett guld odds som Tjeckiens igår!! 

Gogogogo🙏👊

Tipsa om Dagens kupong! till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades