Dagens kupong 

Dagens första trippel. Avvakta o lägga pågrund av indonesens, läs under. Unit på denna (2.0) 
1. Danmark DV2. (15.00) 
Jag förstår inte mig på denna höga odds. Avarta e stabila hemma. Man har 2 förluster på över 10 matcher. O totalt borta o hemma 3/5 vinster senaste o ett oavgjort. Ligan e över ingen av lagen spelar om nånting och inga kommande matcher på länge. Sista matchen för avarta hemma. Dom har varit mera än stabila i år o dom möter ligan sämsta borta lag marienlyst. Som har 2/10 vinster o resten förluster på borta plan. 4/5 senaste förluster totalt i ligan. Jag ser denna som ett guld odds faktiskt o lägger denna som singel vid sidan om med. 

2. Norge. 
Start e stabila hemma plan! Man ligger 3a i tabellen. Har 9/10 senaste vinster o en oavgjort hemma plan! Medans 2/5 vinster senaste totalt båda o hemma men två av dom va i cupen som dom har åkt ur nu, men innan dess o i ligan hade dom slaktat med vinster!! Man har spelat totalt hemma 5 matcher o gjort 14 mål o släppt in 6 o vunnit 4 o 1 oavgjort. O totalt har man 11 matcher o gjort 25 o släppt in 13. Medans borta laget strömmen e ganska bra, inte alla dåliga. ligger på 9a platsen. Man har 3/5 vinster senaste men två av dom va cup som dom också åt ur nu. men i ligan har dom spelat 6 borta matcher o gjort 5 mål i släppt in 8. Dom har 3/10 senaste vinster på borta plan. Men med tanke på starts hemma statiskt lär dom inte släppa denna. 
3. Indonesen. (15.30) 
Armea har en förlust hemma sedan 2016/03. Dom e Stabilla! Man han 4 hemma matcher i ligan o 4 vinster o ett avgjort! O gjort 6 o släppt 1. Medans borta laget e riktig dålig på båda hemma o borta. Man har 1 vinst borta sedan 2016/04. O man har spelat 4 borta matcher o gjort 1 o släppt 6 och 4 förluster o ett avgjort. (VIKTIGT) jag har följt oddset o den går väldigt mycket upp o ner o ni vill vänta upp den lite. 

Gogogogo 💪🏻🙌🏻🙌🏻

Tipsa om Dagens kupong  till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades