DAGENS HÖGODDSARE! 19/5 Lyon – Nice – Ligue 1

Idag har jag valt att reka någonting väldigt annorlunda som kan ge extremt bra pengar i kassan om den skulle gå in. Jag har valt att leta fram en högoddsare som jag tror är fullt möjlig. Jag har valt att dela en 9 oddsare som speltips idag och matchen som jag rekar är mellan Lyon och Nice.

DAGENS HÖGODDSARE! 19/5 Lyon – Nice – Ligue 1

Lyon ligger på 3:e plats med 75 poäng och har endast 1 match kvar att spela i ligan. Marseille ligger dock bara 1 poäng bakom och kommer göra allt för att gå om i den sista omgången. Skulle Lyon inte ta en seger idag så betyder det att man riskerar sin plats till Champions League inför nästa säsong. Man saknar dock sin ordinarie målvakt Lopes idag och även Marcelo i försvaret. Förra matchen när dessa två också saknades så förlorade man mot Strasbourg med 3-2. Idag ska man ta emot ett mycket bättre lag som också måste vinna i dagens match, Nice.

Nice ligger på 6:e plats i tabellen, vilket betyder att man inte får rasa ner 1 plats om man vill spela i Europa nästa säsong. Man har Bordeaux bakom sig med 2 poäng och dom har ett “enkelt motstånd” i Metz idag. Nice måste alltså precis som Lyon full fart framåt i dagens match och inget av dessa lagen är nöjda med oavgjort.

Dessa två lagen möttes i sista omgången även förra året. Då slutade matchen 3-3 och båda lagen gjorde mål i båda halvlekarna. Jag har valt att spela detta till 9 gånger pengarna på Betfinal idag och håller alla tummar och tår på att det ska sitta ännu en gång!

Båda lagen måste vinna och 1 mål kommer öppna matchen fullständigt.

Senaste mötet på Lyons hemmaplan slutade 3-3 (Också sista omgången)

Bortamötet vanns av Lyon med 0-5 denna säsongen.

  • Speltips: Båda lagen gör mål i båda halvlekarna
  • Odds: 9.00
  • Spelstopp: 21.00
  • Spelbolag: Betfinal (100% upp till 1.000kr bonus)

Tipsa om DAGENS HÖGODDSARE! 19/5 Lyon – Nice – Ligue 1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades