Dagens dubbel (31/3) Lazio – Benevento / Crystal Palace – Liverpool

Det är äntligen helg och dom stora ligorna är igång igen. Idag har jag tagit fram en dubbel som jag tror extremt mycket på. Första matchen jag valt i dagens dubbel är i Serie A och matchen är mellan Lazio – Benevento. Den andra matchen är mellan Crystal Palace och Liverpool i Englands Premier League.

Dagens dubbel (31/3) Premier League & Serie A

Crystal Palace – Liverpool

Liverpool ligger på 3:e plats i tabellen och har hittat fin form denna säsongen. På sina 5 senaste matcher i ligan har man vunnit 4 och den förlorade matchen var mot Manchester United. Liverpool är bra på både hemma och bortaplan och idag spelar dom borta. 7/10 senaste bortamatcherna har vunnits. Idag möter dom ett lag med större problem, Crystal Palace.

Crystal Palace har bara 1 vinst på sina senaste 5 matcher och ligger på 16:e plats i tabellen. Man är minst lika dåliga på hemmaplan som bortaplan och om man kollar tabellen med bara hemmamatcher inräknade så befinner Crystal Palace på 18:e plats. Inför denna matchen har man även 9 spelare skadade och truppen är tunn.

Det blir helt enkelt för tufft för CP idag och jag tror Liverpool tar hem en stabil seger.

  • Speltips: Liverpool vinst
  • Odds: 1.48
  • Spelstopp: 13.30

Lazio – Benevento

Lazio har inte världens bästa form just nu med 1 vinst, 3 oavgjorda och 1 förlust i sina 3 senaste matcher. Men man är ett topplag som ligger på 5:e plats och slåss för att nå Champions League i år. Idag vänder det för Lazio och dom borde ta en enkel seger i dagens match mot svaga Benevento.

10 poäng på 28 matcher har Benevento skrapat ihop denna säsongen. Man är ligans absolut sämsta lag och ska inte ha en chans i dagens match. I det första mötet när Benevento spelade hemma så vann Lazio med 1-5. Idag har Lazio hemmaplan och Benevento går in i matchen med hela 14 raka förluster på bortaplan!

Lazio lär tar en stabil seger i dagens match och detta känns helt klart som helgens bästa spel enligt mig.

  • Speltips: Lazio – 1.5
  • Odds: 1.60
  • Spelstopp: 15.00

Om man väljer att spela dessa som en dubbel så får man oddset 2.38 på 10bet.

 

Tipsa om Dagens dubbel (31/3) Lazio – Benevento / Crystal Palace – Liverpool till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades