Dagens Bank/Snöboll kör en dubbel idag. 28/7

Match 1Fotboll Österrike, ligan heter Erste.
Storfavoriten Hartberg tar emot FAC Wien ikväll i omgång 2 och bolagen har pressat ner favoritskapet till oddsen 1.44-4.33-7.00. Enligt bolagen ska detta bli en ensidig historia och ja, när jag granskar lagens form så kan jag bara hålla med. Tittar vi på lagens 8 senaste matcher så har hemmalaget 6-0-2 med målskillnad 20-13.
Bortalaget har raden 1-2-5 med målskillnad 10-25 på senaste 8 matcherna.
Allting tyder på rak 1a men jag får en liten klump i magen när jag ser att favoriterna i 8/11 senaste släppt in minst 1 mål, även att bortalaget har gjort minst 1 mål framåt i 8/9 senaste.
Favoriter i Österrikes B-ligor är inte lika pålitliga som storlagen ute i PL, Serie A, La Liga och så vidare så jag avstår att spela rak 1a pga det samt att detta bara är omgång 2 i seriespelet.
Varför spelar jag över 0.5 mål i halvlek då ? Jo jag älskar ju statistik som ni vet nu 😀
Och båda dessa lag är RIKTIGT målrika i första halvlek, faktum är att hemmalaget har spelar 22 raka matcher där det blivit minst 1 mål i första halvlek.. 22/22 senaste alltså……
Tittar vi på bortalaget så har de spelat 9 raka matcher med minst 1 mål redan i halvlek. Ja ni ser själva, det är väldigt sällan de går av planen till halvtidsvila med 0-0 på resultattavlan.
I premiären vann Hartberg med 1-0 på bortaplan mot förra årets tabell 5a med ett mål redan efter 3 minuter.
För Wien vart det storstryk på hemmaplan med 1-5 och det stod 1-1 i halvlek med en straffmiss. Bortalaget missade faktiskt 2 straffar i denna match och visar väl också hur dåligt försvar hemmalaget har när de släpper 5 mål på hemmaplan och bjuder på ytterligare 2 straffar !
Jag kan inte se hur det kan stå 0-0 i halvlek här mellan dessa lag.

 

Match 2. Fotboll Belgien, ligan heter Jupiter League.
Premiärmatch för lagen denna säsong i ligaspelet, det är Antwerpen som tar emot Europabekantingen Anderlecht som vi ofta ser i Champions League sammanhang.
Anderlecht får ses som favoriter att vinna ligan och de vill säkert spänna musklerna redan i premiären mot dessa nykomlingar.
Hemmalaget har spelat 11/14 senaste matcherna med över 0.5 mål redan i halvlek.
Bortalaget har spelat 9/9 och 12/13 senaste matcherna med över 0.5 mål redan i halvlek.
Anderlecht spelade nyligen final i belgiska supercupen där de var stora favoriter att lyfta pokalen, de låg under med 0-1 i halvlek men kom ut och körde full fart i andra och dominerade resterande 90 minuter och vände till 2-1 seger. Det finns många vinnarskallar i laget och här förväntar jag mig gasen i botten från början och minst ett mål redan i halvlek.

Match 1. Hartberg – FAC Wien Över 0.5 mål i halvlek

Odds: 1.28

Spelstopp: 18.30

Match 2. Antwerp – Anderlecht Över 0.5 mål i halvlek

Odds: 1.32

Spelstopp: 20.30

Totalodds: 1.7

Spelbolag: Mr Win

Lycka till och nu måste snöbollen sitta på sista försöket ! 

 

Tipsa om Dagens Bank/Snöboll kör en dubbel idag. 28/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades