Dagens Bank/Snöboll bjuder på en dubbel till. 20/7

Match 1: HJK – Shkendija Europa League Kvartsfinal Returmöte

Speltips: Över 0.5mål 1a hl

Odds: 1.35

Spelstopp: 18.00

Match 2: Midtjylland – Ferencvaros Europa League Kvartsfinal Returmöte
Speltips: Över 0.5mål 1a hl

Odds: 1.25

Spelstopp: 19.00

Totalodds: 1.69

Spelbolag: ComeOn

Match 1. HJK förlorade första mötet på bortaplan med 3-1 trots jämn matchbild och vid 2-1 kom ett rött kort som döda deras chanser till ett X, ist kom 3-1 och nu får de jaga här hemma i returen.
På hemmaplan är HJK otroligt starka med 10/11 segrar och otroliga målskillnaden 39-3 på dessa 11 matcher, så de snittar 3.5 mål framåt framför hemmafansen.
Här har de alltså hamnat i ett besvärligt 2måls underläge och kommer satsa 100% framåt från start, jag tror det står minst 1-0 redan i hl med mersmak för flera mål.
Om HJK ska tokanfalla från början så finns fina kontringsmöjligheter för bortalaget som även de kan peta in en balja åt oss.
Detta spel har suttit i 10/10 senaste hemmamatcherna !

Match 2. Ett tokoffensivt och slarvig Midtjylland vann med 4-2 på bortaplan efter ett 2-0 underläge efter 42 min.
Sedan blev det rött kort och straff och vips så vände de matchen med 4 raka mål.
Inför denna match så finns det 2 scenarion för bortalaget som måste vinna med 2 mål på bortaplan och göra MINST 3 mål för att kunna gå vidare.

Matchscenariot kan endast bli 2 alternativ:

1. Full fart framåt som antingen blir mål framåt eller så kontrar Midtjylland in 1-0 och dödar dubbelmötet direkt.

2. De bryr sig inte ett skit om denna retur och kommer med B-laget och blir överkörda fullständigt av Midtjylland som gärna gör 1-0 snabbt med A-laget. 

  Midtjylland torska med 4-0 sist i ligan mot Bröndby och det märktes tydligt att de hade sin fokus reda på denna viktiga match.
  Hur matchbilden än ser ut så kan jag inte se 0-0 i hl här!
  I förra matchen blev det alltså 3 mål i första hl och 3 mål i andra hl

  Lycka till vid rygg och nu rullar vi snöbollen vidare, ingen minns en fegis !


   

   

  Tipsa om Dagens Bank/Snöboll bjuder på en dubbel till. 20/7 till dina vänner
  Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

  DISKUTERA
  Du måste logga in för att kommentera

  Speltips med heta odds.

  5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

  Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

  Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

  Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

  Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

  Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

  Vi ses där !

  Copyright © 2019 5Spades